11:50 14.08.2019

BlaBlaCar закрив операцію з купівлі одного з найбільших автобусних операторів Франції

1 хв читати
BlaBlaCar закрив операцію з купівлі одного з найбільших автобусних операторів Франції

Інтернет-сервіс із пошуку попутників BlaBlaCar у червні 2019 року припинив операцію з купівлі одного з найбільших автобусних операторів Франції Ouibus, що належав державному залізничному перевізнику SNCF, випливає з матеріалів фонду-акціонера сервісу Vostok New Ventures.

Параметри угоди не розкриваються.

Згідно з даними сервісу, бренд BlaBlaBus, створений на базі французького оператора, працює в п'яти європейських країнах: Франції, Німеччині, Нідерландах, Бельгії та Люксембурзі.

Планується, що маршрутну мережу сервісу до кінця року буде збільшено до 400 напрямків у 10 європейських країнах.

У листопаді 2018 року BlaBlaCar зробив пропозицію SNCF про купівлю належного йому автобусного оператора Франції Ouibus. За оцінками BlaBlaCar, угода дасть змогу йому вперше вийти за рамки своєї основної сфери діяльності, а також розпочати переговори про партнерство з іншими локальними автобусними партнерами й операторами Європи.

BlaBlaCar засновано у 2006 році у Франції. Сервіс дає змогу автовласникам знаходити попутників для спільних поїздок і ділити між собою транспортні витрати. Сервіс працює в 22 країнах світу, сукупна аудиторія проекту перевищує 65 млн осіб.

В Україні сервіс почав працювати на початку 2014 року, купивши український стартап "Подорожник".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА