18:53 14.08.2019

Баржу з 400 тоннами херсонських кавунів буде відправлено до Києва 16 серпня - "Нібулон"

1 хв читати
Баржу з 400 тоннами херсонських кавунів буде відправлено до Києва 16 серпня - "Нібулон"

Баржу з 400 тоннами херсонських кавунів буде відправлено Дніпром до Києва 16 серпня, повідомили в компанії "Нібулон".

"Уже наступного тижня несамохідне судно NBL-90 у супроводі буксира модернізованого проекту 121М "Нодарі Чантурія" прибуде до перевантажувального термінала компанії в Переяславі-Хмельницькому. Звідси ягоду вже доставлять до столичних супермаркетів торговельної мережі "Сільпо", - йдеться в прес-релізі компанії в середу.

За її інформацією, вже третій рік поспіль "Нібулон" відправляє до Києва херсонські кавуни.

"Нібулон" виступає за те, щоб перевезення фруктової та овочевої продукції водою здійснювалися на постійній основі, а не були поодинокими явищами", - зазначили в компанії.

Як повідомлялося з посиланням на в.о. міністра аграрної політики та продовольства Ольгу Трофімцеву, херсонський кавун може стати продуктом із захищеним географічним зазначенням.

ТОВ СП "Нібулон" створено в 1991 році. Є одним із найбільших операторів на зерновому ринку України. Має 27 перевантажувальних терміналів і комплексів із приймання, зберігання і відвантаження зернових та олійних (388 зерносховищ силосного типу), флот, що налічує до 72 од., і Миколаївський суднобудівний завод.

"Нібулон" обробляє 82 тис. га землі в 12 областях України. Експортує сільгосппродукцію до більше ніж 70 країн світу. Щорічний обсяг експорту перевищує 5 млн тонн.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА