19:25 14.08.2019

Глава наглядової ради Deutsche Bank Ахляйтнер шукає наступника

1 хв читати
Глава наглядової ради Deutsche Bank Ахляйтнер шукає наступника

Голова наглядової ради Deutsche Bank AG Пауль Ахляйтнер шукає собі наступника, повідомило агентство Bloomberg з посиланням на обізнані джерела.

За їхніми словами, кадрова політика банку викликала критику з боку акціонерів, і пошук нового голови наглядової ради частково є відповіддю на неї. Однак Ахляйтнер має намір виконувати свої обов'язки до закінчення терміну повноважень.

"Термін перебування Ахляйтнера на посаді голови закінчується тільки в 2022 році. Крім того, існують чіткі правила, що регулюють питання правонаступництва в наглядовій раді - їх готує комітет з призначень", - написав представник Deutsche Bank в електронному листі Bloomberg. Ахляйтнер, який очолює цей комітет, відмовився від коментарів.

У липні Deutsche Bank AG оголосив про "радикальні трансформації" бізнес-моделі, яка, як очікується, дозволить банку стати більш прибутковим, збільшити доходи акціонерів і забезпечити довгострокове зростання бізнесу. Серед ключових моментів реструктуризації - істотне скорочення інвестиційно-банківських операцій, а також зниження щорічних витрат до 2022 року на 6 млрд євро (приблизно 25%) - до 17 млрд євро.

Акції Deutsche Bank в ході торгів у середу дешевшають на 5%. З початку року капіталізація банку зменшилася на 13,1%, до 13,2 млрд євро.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА