12:08 06.09.2019

"Укрпошта" запустила прискорену доставку до США

2 хв читати
"Укрпошта" запустила прискорену доставку до США

АТ "Укрпошта" ввело нову додаткову послугу для доставки дрібних пакетів "Поштовий експрес до США", повідомила прес-служба компанії в п'ятницю.

Як наголошується в повідомленні, сервіс надає пріоритетну обробку відправлень в "Укрпошті", проходження митного огляду та відвантаження відправлень на прямі рейси в Нью-Йорк. Його запуск відбувся в серпні й вже десятки тисяч відправлень було доставлено новим способом.

Компанія уточнює, що під час тестування послуги для 90% відправлень термін обробки з моменту відправлення з будь-якого автоматизованого відділення "Укрпошти" до першого сканування в системі національної пошти США USPS становить від трьох до п'яти днів. При цьому повний термін доставки до моменту вручення в будь-якому штаті США, з огляду на митне оформлення у двох країнах, для 80% дрібних пакетів становить від чотирьох до 10 днів.

Водночас середній термін доставки для відправлень базовою послугою наразі становить 14 днів.

"Ми відкрили додаткову послугу для відправлень у США, які є найпопулярнішим напрямком доставки. Аби забезпечити більш прогнозовані терміни доставки, компанія оптимізувала роботу всієї мережі та розширила партнерство з "Міжнародними авіалініями України". Сьогодні Укрпошта має можливість надати клієнтам сервіс на вибір за пріоритетами обробки пошти", - наводить прес-служба слова першого заступника генерального директора "Укрпошти" Олександра Перцовського.

Послуга доступна для відправлень "дрібний пакет". Додаткова оплата за неї до 30 вересня 2019 року становить $0,5 за кожен дрібний пакет, а з 1 жовтня 2019 року - $1.

Як повідомлялося, Нацкомісія, що здійснює держрегулювання в сфері зв'язку та інформатизації, 4 вересня 2019 року затвердила підвищення тарифів для АТ "Укрпошта" з 2020 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ранній кінець опалювального сезону заощадить до 500 млн куб. м газу

Пропозиція про реструктуризацію євробондів України, ймовірно, міститиме норму про часткове списання боргу

Найбільший виробник соняшникової олії Молдови зупинив два заводи й вимагає відновлення імпорту українського соняшнику

Латвійська airBaltic через три-шість місяців після відновлення польотів може розмістити в Києві п’ять власних літаків

ВВП України зріс у 2023 році на 5,3% - Держстат

Торгівля має бути взаємовигідною для сільгоспвиробників у Польщі та Україні - заява Шмигаля і Туска

"Запоріжкокс" продовжує капремонт коксової батареї №2 з інвестиціями в 60 млн грн, вкладення в оновлення за 2 роки перевищують 276 млн грн - СЕО

Шмигаль за результатами українсько-польських урядових консультацій: Розуміємо, як будемо рухатися

Прямі збитки українських ритейлерів через війну сягають майже $2,5 млрд - дослідження

"Укрнафта" планує завершити ребрендинг АЗК Glusco у квітні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА