16:23 20.09.2019

"Нова Пошта" відкрила інноваційний сортувальний термінал у Львові

2 хв читати
"Нова Пошта" відкрила інноваційний сортувальний термінал у Львові

Група компаній "Нова Пошта" відкрила двокорпусний інноваційний сортувальний термінал у Львові, передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна".

Площа терміналу, на будівництво якого пішло майже півтора року, становить близько 15 тис. кв. м.

"Ми плануємо перевезти понад 200 млн посилок 8 млн клієнтів до кінця року. Щоб забезпечити якісну і швидку доставку таких обсягів, просто необхідно інвестувати в інфраструктуру. Саме тому ми відкрили інноваційний термінал у Львові, який може сортувати 15 тис. посилок і вантажів на годину", - зазначив директор "Нової пошти" Олександр Бульба.

Термінал оснащено обладнанням від голландської компанії Vanderlande, а також автоматичним сортувальним обладнанням української компанії "СМС". Посилки із сортувальної стрічки завантажуватимуться безпосередньо в автомобілі за допомогою 24 спеціальних телескопічних конвеєрів. При цьому посилки та вантажі сортуватимуться окремо для 108 населених пунктів (28 міжрегіональних напрямків, 80 внутрішньообласних, а також для всіх відділень Львова).

Як зазначив співзасновник "Нової пошти" В'ячеслав Климов, інвестиції в термінал становлять майже EUR10 млн, при цьому вкладення "Нової пошти" - приблизно EUR4 млн.

"Це був спільний проект "Нової пошти" і девелопера. Ми відповідали за обладнання, за будівництво будівлі відповідали партнери - компанія "Бест Логістик Груп", - сказав він.

Климов додав, що наразі компанія має в своєму розпорядженні 4904 відділення у всій Україні. При цьому, за його словами, до кінця 2019 року планується досягти позначки 6 тис.

Як повідомлялося, "Нова Пошта" 17 травня 2019 року відкрила Хмельницький інноваційний термінал потужністю 14 тис. посилок на годину.

"Нова Пошта" у 2018 році доставила 174 млн од. відправлень, що майже на 20% більше, ніж у 2017 році. У 2019 планує досягти 20-відсоткового приросту кількості обслугованих відправлень.

Заснована у 2001 році ГК "Нова Пошта" є лідером на ринку експрес-доставки в Україні. Мережа компанії перевищує 3,3 тис. відділень у всій країні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ICU погіршив прогноз зростання ВВП України у 2024 р. до 4,1% за покращення прогнозу інфляції до 6,4%

Фінансовий та операційний директори Ощадбанку перейшли в правління Сенс Банку

Зростання ВВП України за 3 міс.-2024 прискорилося приблизно до 4,5% - оцінка Мінекономіки

Кабмін продовжив чинний тариф на е/е для населення до 31 травня 2024 р.

Прем'єр: Пільгову ціну на газ продовжено до кінця літа, на світло - до кінця весни

НКЦПФР попередила ринок про ризик втрати ліцензій біржами ПФТС і УБ і запропонувала розглянути опцію створення нової біржі

НБУ відмовився в базовому сценарії від допущень щодо тривалості війни та повернув альтернативний сценарій

Майже три чверті роботодавців відчувають дефіцит кадрів і мають намір підвищити зарплату у 2024 р. - опитування ЄБА

Заступниця голови ОП Мудра: Конфісковані активи РФ необхідно спрямувати на відновлення і захист енергетики

Порт "Чорноморськ" відновив відвантаження агропродукції на експорт

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА