13:54 03.10.2019

Парцхаладзе повернувся на посаду президента Конфедерації будівельників України

1 хв читати
Парцхаладзе повернувся на посаду президента Конфедерації будівельників України

Лев Парцхаладзе з 3 жовтня залишив посаду заступника міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства й повернувся в Конфедерацію будівельників України як її президент.

"Залишаюся в будівельній галузі. Друзі, відсьогодні я більше не є заступником міністра Мінрегіону. Але будівельну галузь, звісно, не залишу. Це справа всього мого життя. Тому відсьогодні дня я поновлюю своє членство в Конфедерації будівельників України як її президент", - написав Парцхаладзе на своїй сторінці у Facebook.

Він висловив сподівання на плідну співпрацю з усіма профільними учасниками ринку.

"ДБНи (державні будівельні норми - ІФ), Doing Business та багато інших важливих змін у галузі залишаються для нас у пріоритеті. Й ми продовжуватимемо змінювати її на краще. Відкрито й публічно працюватимемо над удосконаленням нормативно-правової бази, поліпшенням інвестиційного клімату, встановленням дієвих норм для максимального спрощення дозвільних процедур у будівництві", - додав Парцхаладзе.

Як повідомлялося, 4 вересня на засіданні Кабінету Міністрів було ухвалено рішення про звільнення 36 заступників і перших заступників міністрів з 12 відомств.

Льва Парцхаладзе, який курирує будівельну галузь, було звільнено з посади заступника міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА