15:11 03.10.2019

Державіаслужба дозволила МАУ продовжити літати з Києва в Гоа, відмовила SkyUp у польотах за цим маршрутом

2 хв читати
Державіаслужба дозволила МАУ продовжити літати з Києва в Гоа, відмовила SkyUp у польотах за цим маршрутом

Державна авіаційна служба (Державіаслужба) України не обмежила право авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" (МАУ) на експлуатацію повітряної лінії Київ-Гоа (Індія) для регулярних рейсів.

Як зазначається в рішенні, оприлюдненому на сайті відомства, Державіаслужба відмовила авіакомпанії SkyUp у регулярних польотах за цим маршрутом.

При цьому служба дозволила літати на регулярній основі: SkyUp зі Львова до Парижа (аеропорт "Бове", Франція) двічі на тиждень; авіакомпанії YanAir - з Харкова до Тель-Авіва (Ізраїль) тричі на тиждень, з Одеси до Тель-Авіва, Будапешта (Угорщина), Гамбурга (Німеччина) (чотири рази на тиждень) і Пафоса (Кіпр, тричі на тиждень), а також із Києва до Дрездена (Німеччина, чотири рази на тиждень), Осло (Норвегія, п'ять разів на тиждень) і Риги (Латвія, сім разів на тиждень).

Державіаслужба також схвалила збільшення кількості рейсів SkyUp із Києва в Пардубице (Чехія) з трьох до семи, з Києва до Львова і Запоріжжя - з чотирьох до семи.

Водночас служба анулювала права авіакомпаній "Чорноморські авіалінії" та "Європа Ейр" на експлуатацію повітряних ліній в інших державах і право "ФАНейр" на регулярні повітряні перевезення з Києва до Батумі, Тбілісі (обидва - Грузія), Салоніків, Афін (обидва - Греція), Тирани (Албанія), Болоньї (Італія), Стокгольма (Швеція), а також зі Львова до Афін і з Харкова до Тбілісі.

Раніше Державіаслужба схвалила заявку авіакомпанії "Джоніка" на виконання чартерних рейсів Київ - Тель-Авів і Одеса - Тель-Авів (Ізраїль), а також авіакомпанії SkyUp на виконання регулярних рейсів Київ - Коломбо (Шрі-Ланка) і чартерних Київ - Тель-Авів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Власники євробондів України створили спецкомітет для переговорів щодо боргу

"Інтергал-Буд" бере на себе воєнні ризики і гарантує добудову

Україна відчуває стратегічну потребу вирощувати бавовну - Мінагрополітики

Українські сировари програють внутрішній ринок імпортній продукції і не можуть наростити експорт - аналітики

Приєднання України до ЄС спричинить реформування Єдиної сільгоспполітики - аграрний міністр Польщі

Через негоду знеструмлена шахта на Донеччині та відключали 145 тис. споживачів у Дніпропетровській області - Міненерго

"Нафтогаз" за три місяці виплатив 18,2 млрд грн податків

Уряд схвалив концепцію держпрограми про використання ШІ в пріоритетних галузях економіки

Єврокомісія схвалила запропонований Києвом план, необхідний для початку фінансування ЄС чотирирічного Ukraine Facility у розмірі EURO50 млрд

Кабмін продовжив спецзобов'язання на ринку газу до 31 серпня 2024 р.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА