17:33 09.10.2019

Кабмін звільнив в.о. директора "Украероруху"

1 хв читати
Кабмін звільнив в.о. директора "Украероруху"

 Кабінет Міністрів України звільнив тимчасового виконувача обов'язків директора Державного підприємства з обслуговування повітряного руху України ("Украерорух") Олександра Доценка.

"Ми ухвалили кадрові рішення, звільнили в.о. директора "Украероруху", - заявив під час брифінгу прем'єр-міністр Олексій Гончарук.

Як повідомлялося, в серпні детективи Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) під процесуальним керівництвом прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) провели обшуки в приміщеннях "Украероруху" та за місцем проживання його службових осіб. Слідчі дії здійснювалися в рамках розслідування можливого зловживання посадових осіб, які розмістили понад 400 млн грн держпідприємства на рахунках ПАТ "Платинум Банк", визнаного неплатоспроможним.

Доценка призначили тимчасовим виконувачем обов'язків директора "Украероруху" на початку червня 2019 року, раніше він обіймав посаду заступника директора з управління активами підприємства.

Перед цим посаду в.о. директора "Украероруху" обіймав Дмитро Бабейчук, якого 18 червня 2014 року призначило Міністерство інфраструктури України. До роботи в "Украерорусі" він очолював один із департаментів Державіаслужби України.

"Украерорух" створений у 1992 році. Надає повний спектр послуг з аеронавігаційного обслуговування: обслуговування повітряного руху, організація потоків повітряного руху, організація і менеджмент повітряного простору, радіотехнічне забезпечення зв'язку, навігації та спостереження, забезпечення метеорологічною та аеронавігаційною інформацією всіх видів польотів. Зона відповідальності "Украероруху" охоплює п'ять районів польотної інформації загальною площею 774,569 тис. кв. км.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ВВП України зріс у 2023 році на 5,3% - Держстат

Торгівля має бути взаємовигідною для сільгоспвиробників у Польщі та Україні - заява Шмигаля і Туска

"Запоріжкокс" продовжує капремонт коксової батареї №2 з інвестиціями в 60 млн грн, вкладення в оновлення за 2 роки перевищують 276 млн грн - СЕО

Шмигаль за результатами українсько-польських урядових консультацій: Розуміємо, як будемо рухатися

Прямі збитки українських ритейлерів через війну сягають майже $2,5 млрд - дослідження

"Укрнафта" планує завершити ребрендинг АЗК Glusco у квітні

Сервіс покупок Meest Shopping розпочав співпрацю з криптобіржею Binance

Графіки відключень е/е залишилися лише в Харківській області, але ще можливе повернення до них в Одеській і Хмельницькій - "Укренерго"

RegioJet виконав перший рейс за маршрутом Прага - Чоп

На Бурштинській і Ладижинській ТЕС ДТЕК ударом РФ повністю або частково пошкоджено всі енергоблоки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА