13:25 10.10.2019

Зеленський допускає програш у судах у спорах із Коломойським за відсутності досудових домовленостей

2 хв читати
Зеленський допускає програш у судах у спорах із Коломойським за відсутності досудових домовленостей

Президент України Володимир Зеленський допускає програш у судах у спорах із бізнесменом і екс-власником ПриватБанку Ігорем Коломойським за відсутності досудових домовленостей.

"У суді не все так чесно, не все так чисто й не в усіх цих справах у нас може бути перемога. Тому потрібно на березі, ще до суду, домовитися. Але домовлятися має експерт міжнародний, про якого всі знають, що він independent one", - сказав Зеленський під час прес-марафону в Києві в четвер.

Водночас президент сказав, що не отримав підтримки з цієї позиції.

"А як я можу вирішувати питання, не спілкуючись із людьми, з якими маю вирішувати це питання? Тоді, будь ласка, - НБУ, Коломойський, суд... Нехай самі займаються. Але всі повинні знати: якщо програють ці справи, то й відповідальність нестимуть ті, хто до них залучений", - зазначив Зеленський.

Президент також допустив можливість укладення "мирової угоди", проте заперечує потенційну компенсацію екс-власникам банку з державного бюджету.

"Угода може бути. Якщо ми чуємо від одного з джерел, що є слабкість у тій чи іншій справі, то потрібно розмовляти. Ви не можете погрожувати, але потрібно говорити. Щоб держава не зазнавала збитків... Потрібно сісти і сказати: так не буде, грошей немає, ніхто нічого не поверне, давай урегульовувати - ти хочеш жити в цій країні. Але мені не дають можливості це зробити", - зазначив Зеленський.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА