13:18 15.10.2019

Ryanair запускає рейси з Херсона до Кракова

1 хв читати
Ryanair запускає рейси з Херсона до Кракова

Ірландський лоукостер Ryanair (Дублін) із 21 грудня 2019 року запускає прямі авіарейси з Херсона до Кракова (Польща).

Рейси виконуватимуться двічі на тиждень, повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій на брифінгу після зустрічі з комерційним директором Ryanair Девідом О'Браєном у Києві у вівторок.

"Ми запропонували представникам компанії Ryanair приєднатися до розвитку ринку внутрішніх авіаперевезень. Для цього держава найближчим часом запропонує стимулюючі речі у вигляді скасування податку на додану вартість на внутрішні авіаперевезення... Під час зустрічі ми акцентували увагу на розвитку саме регіональних аеропортів України. Їм (Ryanair - ІФ) цікавий цей напрям", - уточнив міністр.

При цьому він нагадав, що, згідно з Програмою діяльності уряду, Україна планує наростити кількість авіаперевезень за лоукост-моделлю до 63%, а авіамобільність громадян із 5% до 15%.

Як повідомлялося, Ryanair з квітня 2020 року почне літати за маршрутом Львів-Будапешт.

Ryanair вийшов на український ринок у 2018 році. Перші місяці лоукост виконував рейси з київського аеропорту Бориспіль і Львова. У червні 2019 року авіакомпанія розпочала рейси з Харкова та Одеси.

Ryanair щодня здійснює понад 2,4 тис. перельотів до/з 200 аеропортів, розташованих у 37 країнах. У минулому фінроці компанія перевезла 130,3 млн осіб. Її парк налічує 460 літаків Boeing-737.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА