20:44 21.10.2019

Зеленський обіцяє інвесторам прозорі, зрозумілі і однакові правила гри

2 хв читати
Зеленський обіцяє інвесторам прозорі, зрозумілі і однакові правила гри

Президент України Володимир Зеленський обіцяє іноземним та українським інвесторам прозорі, зрозумілі і однакові для всіх правила гри при веденні бізнесу в Україні.

"Нещодавно я запрошував в Україну іноземних інвесторів. Протягом останніх місяців ми збирали цікаві проекти по всій країні, спілкувалися з представниками різних міст і регіонів, вивчали вже реалізовані успішні кейси. Ми шукали привабливі ідеї для інвестицій, і ми їх знайшли. 29 жовтня презентуємо їх іноземним інвесторам на форумі в Маріуполі", - сказав він у відеозапрошенні на інвестиційний форум "Re: Think. Invest in Ukraine", який відбудеться 29 жовтня в Маріуполі.

Зеленський вказав, що його команда хоче почати "нову історію" саме з такого міста як Маріуполь, перспективного і "жадібного до змін".

"З моменту, коли я запрошував іноземних інвесторів в Україну, ми проголосували за закон про приватизацію і про концесії, і це тільки початок. В Україні обов'язково з'явиться те, чого ніколи не було раніше, - це прозорі і зрозумілі правила гри, однакові для всіх . На форумі ми покажемо, що вже встигли зробити, і розповімо про шляхи розвитку пріоритетних для нас галузей", - підкреслив він.

Президент зазначив, що інвестиційний форум 29 жовтня проводиться для іноземних і українських інвесторів, але він хотів би, щоб "кожен громадянин став інвестором для нашої рідної країни".

"Мова не тільки про гроші, інвестуйте в Україну свій час, свою енергію, свій талант і своє прагнення до змін. І тоді нашими спільними зусиллями Україна стане сильною і успішною. Invest in Ukraine and see you in Mariupol", - закликав він у запрошенні на форум.

Як повідомлялося, в роботі інвестиційного форуму 29 жовтня в Маріуполі під назвою "Re: Think. Invest in Ukraine", організованого з ініціативи президента Зеленського, братимуть участь сам глава держави, прем'єр-міністр України Олексій Гончарук, українські міністри і десятки інвесторів.

У форумі візьмуть участь понад 50 представників міжнародних та українських інвестиційних фондів, компаній, донорських організацій та міжнародних фінансових корпорацій, більше 350 гостей, серед яких - представники українського уряду та місцевої влади, інвестори, представники посольств, бізнесу, молоді лідери та ЗМІ.

На інвестиційному форумі будуть обговорюватися готовий проект концесійного конкурсу Херсонського морпорту; проект розвитку зрошення, який готується (Херсон); проект відновлення системного водопостачання Донецької області (розробник - комунальне підприємство Донецької ОДА "Вода Донбасу"); будівництво ділянки залізниці між магістраллю Попасна-Куп'янськ і залізничною лінією Лантратівка - Кондрашевська-Нова, відновлення електрифікації залізничних перевезень в Донецькій і Луганській областях.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Укрнафта" планує завершити ребрендинг АЗК Glusco у квітні

Сервіс покупок Meest Shopping розпочав співпрацю з криптобіржею Binance

Графіки відключень е/е залишилися лише в Харківській області, але ще можливе повернення до них в Одеській і Хмельницькій - "Укренерго"

RegioJet виконав перший рейс за маршрутом Прага - Чоп

На Бурштинській і Ладижинській ТЕС ДТЕК ударом РФ повністю або частково пошкоджено всі енергоблоки

Барселона з 1 квітня знову підвищує туристичний податок

НКЦПФР поповнила список ненадійних інвестпроєктів 12 кейсами

"Дочка" ДТЕК уклала угоду з польською Columbus Energy щодо будівництва СНЕ 133 МВт у Польщі

Посли ЄС досягли компромісу щодо продовження ліберального режиму торгівлі з Україною

На ліквідацію наслідків масованого обстрілу енергоінфраструктури Харківщини буде спрямовано кошти Фонду підтримки енергетики України - Галущенко

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА