14:01 28.10.2019

Гончарук обговорив із віце-президентом ЄІБ Гудаком розширення портфоліо проектів, які здійснюються в Україні за підтримки банку

1 хв читати
Гончарук обговорив із віце-президентом ЄІБ Гудаком розширення портфоліо проектів, які здійснюються в Україні за підтримки банку

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук та віце-президент Європейського інвестиційного банку (ЄІБ) Вазіл Гудак обговорили розширення портфоліо проектів, які здійснюються в Україні за підтримки ЄІБ.

На зустрічі Гончарук зазначив, що Європейський інвестиційний банк - один із найважливіших партнерів українського уряду.

"Віце-президент Європейського інвестиційного банку, у свою чергу, привітав прем'єр-міністра з нещодавнім призначенням, наголосив на зацікавленості ЄІБ у продовженні співпраці з Україною та висловив підтримку державі на її євроінтеграційному шляху", - йдеться у повідомленні прес-служби уряду за результатами зустрічі сторін.

За словами Гончарука, уряд України відкритий до співпраці в рамках проекту "Європейські дороги ІІІ", програми розвитку професійно-технічної освіти, реконструкції злітно-посадкової смуги аеропорту "Бориспіль" та інвестиційної програми АТ "Укрпошта".

Прем'єр висловив сподівання, що програми співпраці передбачатимуть підтримку малого та середнього бізнесу, розвиток інфраструктури, зокрема системи громадського транспорту, а також підвищення енергоефективності.

"Він подякував за підтримку гуманітарних проектів і проектів із відновлення, які реалізуються за підтримки ЄІБ у контрольованих урядом України районах Донецької та Луганської областей, і висловив сподівання на продовження цієї співпраці", - наголошується у повідомленні.

Крім того, прем'єр України привітав майбутнє підписання тристороннього меморандуму між урядом Франції, ЄІБ і Маріуполем про співпрацю 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА