13:30 29.10.2019

Гончарук відкинув претензії бізнесу до закону про перезавантаження Верховного Суду та запропонував діалог щодо процедур судової реформи

2 хв читати
Гончарук відкинув претензії бізнесу до закону про перезавантаження Верховного Суду та запропонував діалог щодо процедур судової реформи

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук відкинув претензії бізнесу до закону про перезавантаження Верховного Суду та запропонував діалог щодо процедур судової реформи.

"Україна - один із найцікавіших майданчиків у світі для інвестування в наступні п’ять років. Ми розуміємо, що ніхто не піде інвестувати в юрисдикцію, де рішенням незаконним суду в нього можуть забрати. Тому суди для нас - це пріоритет", - сказав він у вівторок у Маріуполі на інвестиційному форумі RE:THINK. Invest in Ukraine.

Прем'єр наголосив, що судова реформа перебуває в процесі. "З нею можна погоджуватися, можна не погоджуватися, але те, що ми приділяємо цій реформі велику увагу і працюємо над цим як над головною реформою, - це вже помітно".

Також Гончарук відкинув претензії бізнесу до закону про перезавантаження Верховного Суду, звернувши увагу на те, що раніше розпочата реформа судової системи не повернула довіру до судів. "Оскільки в рамках цієї реформи, зокрема до Верховного Суду, потрапило багато недостойних людей, яких там не повинно бути", - пояснив він.

Прем'єр наголосив, що країна має дуже мало часу для ухвалення рішень, тому "ми обиратимемо шлях рішучих швидких дій, навіть розуміючи, що ми, можливо, обираємо не ідеальні рішення, ніж чекати та працювати довгими еволюційними інструментами".

У зв'язку з цим Гончарук запропонував бізнесу провести діалог щодо процедур судової реформи.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА