15:02 29.10.2019

Зеленський: Україна - це країна можливостей

1 хв читати
Зеленський: Україна - це країна можливостей

Президент України Володимир Зеленський закликав інвесторів не втратити можливість вкладати в Україну й повідомив, що наша країна стає стабільним і передбачуваним ринком зі значними можливостями для розширення бізнесу, повідомляє Офіс президента.

"Ви точно чули про бізнесменів, які не повірили в Google або втратили можливість придбати WhatsApp за невелику суму. Україна – це країна можливостей. І сьогодні вони стукають у ваші двері. Але, як кажуть, оpportunity never knocks twice (укр. "шанс ніколи не стукає двічі" – ІФ). Тому не проґавте можливості, будь ласка. "Не проспіть" Україну", - сказав президент під час виступу на форумі RE:THINK. Invest in Ukraine в Маріуполі у вівторок.

Зеленський також анонсував презентацію "інвестиційного меню", а саме низки знакових проектів-"магнітів".

"Держава забезпечить їхню повну підтримку на рівні президента та прем’єр-міністра, захистить від корупції та надасть піар на державному рівні. Моя мета – щоб у світових підручниках поруч із кейсами Японії, Південної Кореї та Сінгапуру з’явилась Україна", - повідомив глава держави.

Крім того, президент наголосив, що Україна має сприятливі кліматичні умови, вигідне географічне положення, невичерпний сільськогосподарський та індустріальний потенціал, а українці є працьовитими і талановитими. "Все це - наші відповіді на одне запитання: Why should you invest in Ukraine? (укр."Навіщо вам інвестувати в Україну?"- ІФ)", - пояснив він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА