15:08 31.10.2019

"Укравтодор" і китайська Poly Changda Engineering домовилися про реалізацію першої черги будівництва Великої кільцевої дороги навколо Києва

2 хв читати

 Державне агентство автомобільних доріг України ("Укравтодор") і китайська компанія Poly Changda Engineering Co. Ltd підписали меморандум про співпрацю в рамках реалізації першої черги будівництва Великої кільцевої автомобільної дороги навколо Києва "Транспортне сполучення між М-05 Київ-Одеса і М-06 Київ-Чоп".

Як повідомляється на сайті Міністерства інфраструктури, під час підписання документа міністр інфраструктури Владислав Криклій наголосив, що зазначений меморандум є важливим етапом співпраці для початку будівництва кільцевої дороги.

"Наша мета - за п’ять років забезпечити 40% зростання економіки країни і для цього нам необхідно забезпечити масштабне будівництво у всій державі. Будь-який інфраструктурний проект дає віддачу з найбільшим мультиплікатором. Кожен вкладений долар сьогодні через рік даватиме плюс 2 долари для економіки. Ми дуже раді, що компанія Poly Changda Engineering розділяєте наші великі інвестиційні плани, й особливо в таких важливих проектах, як Велика кільцева дорога навколо міста Києва. В Україні ще не було досвіду концесійних доріг, тому дуже важливо починати такі проекти саме з великими надійними стратегічними партнерами", - наводить слова глави відомства прес-служба.

При цьому Криклій висловив очікування, що обидві сторони зможуть швидко завершити всі необхідні підготовчі техніко-економічні розрахунки і з наступного року приступити до будівництва.

Як повідомлялося, Міністерство інфраструктури України розробляє проекти концесійних доріг M-06 Львів-Стрий, M-09 Львів-Тернопіль, lM-05 Київ-Біла Церква та M-10 Львів-Краковець.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА