12:04 06.11.2019

Проект держбюджету-2020 передбачає фінансування Мінветаранів і ТОТ у сумі 1,8 млрд грн

2 хв читати
Проект держбюджету-2020 передбачає фінансування Мінветаранів і ТОТ у сумі 1,8 млрд грн

Проект державного бюджету на 2020 рік до другого читання передбачає фінансування Міністерства у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України у сумі 1,8 млрд грн.

Про це йдеться в законопроекті №2000 від 15 вересня, з доробками до другого читання.

Зокрема, на керівництво та управління у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України передбачається 150,8 млн грн, на фінансову підтримку громадських об'єднань ветеранів на виконання загальнодержавних програм (проектів, заходів), заходи з відвідування військових поховань і військових пам'ятників і з відзначення святкових, пам'ятних та історичних дат - 17,7 млн грн.

Також на заходи щодо психологічної реабілітації, соціальної та професійної адаптації, забезпечення санаторно-курортним лікуванням постраждалих учасників Революції гідності, учасників АТО і осіб, які здійснювали заходи щодо гарантування національної безпеки та оборони, відсічі та стримування збройної агресії РФ у Донецькій та Луганській областях із метою повернення до мирного життя передбачається 246,4 млн грн.

На заходи щодо захисту та забезпечення прав і свобод осіб, позбавлених особистої свободи незаконними збройними формуваннями, окупаційною адміністрацією та органами влади Росії з політичних мотивів, а також у зв'язку із суспільною, політичною чи професійною діяльністю зазначених осіб, підтримки зазначених осіб і членів їхніх сімей, заходи з реінтеграції населення тимчасово окупованих територій, виплати державних стипендій ім. Левка Лук'яненка - 66,5 млн грн, на заходи, спрямовані на зменшення соціального, економічного та екологічного впливу вибухонебезпечних предметів на життя та діяльність населення (протимінна діяльність) та інформування населення про небезпеку вибухонебезпечних предметів - 5 млн грн.

Крім того, на грошову компенсацію постраждалим, житлові будинки (квартири) яких зруйновано внаслідок надзвичайної ситуації воєнного характеру, викликаної збройною агресією Росії, - 40,2 млн грн і на пілотні заходи з реагування на проблеми для розвитку, викликані переміщенням осіб і поверненням комбатантів, - 7,5 млн грн. Міністерству передбачено 1,266 млрд грн загальнодержавних видатків на різні субвенції місцевим бюджетам.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ICU погіршив прогноз зростання ВВП України у 2024 р. до 4,1% за покращення прогнозу інфляції до 6,4%

Фінансовий та операційний директори Ощадбанку перейшли в правління Сенс Банку

Зростання ВВП України за 3 міс.-2024 прискорилося приблизно до 4,5% - оцінка Мінекономіки

Кабмін продовжив чинний тариф на е/е для населення до 31 травня 2024 р.

Прем'єр: Пільгову ціну на газ продовжено до кінця літа, на світло - до кінця весни

НКЦПФР попередила ринок про ризик втрати ліцензій біржами ПФТС і УБ і запропонувала розглянути опцію створення нової біржі

НБУ відмовився в базовому сценарії від допущень щодо тривалості війни та повернув альтернативний сценарій

Майже три чверті роботодавців відчувають дефіцит кадрів і мають намір підвищити зарплату у 2024 р. - опитування ЄБА

Заступниця голови ОП Мудра: Конфісковані активи РФ необхідно спрямувати на відновлення і захист енергетики

Порт "Чорноморськ" відновив відвантаження агропродукції на експорт

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА