18:57 06.11.2019

Абромавичус вимагає поліпшити умови роботи на підприємствах "Укроборонпрому", Ярославський обіцяв допомогти в Харкові

2 хв читати
Абромавичус вимагає поліпшити умови роботи на підприємствах "Укроборонпрому", Ярославський обіцяв допомогти в Харкові

Генеральний директор державного концерну "Укроборонпром" Айварас Абромавичус вважає відсутність нормальних умов роботи однією з найболючіших проблем підприємств, що входять до концерну.

"Найболючіша тема - це умови роботи... Люди, які працюють у жахливих умовах за нульової температури, не спроможні зробити якісну техніку і для наших збройних сил, і для експортного споживача. Тому потрібно досягати нормальних умов роботи", - сказав Абромавичус на нараді в Харкові в середу.

Він повідомив, що найближчим часом на кількох підприємствах концерну планується запустити пілотні проекти з безкоштовного харчування і з забезпечення співробітників спецодягом.

Президент України Володимир Зеленський, який проводив нараду, спочатку запропонував новопризначеному голові Харківської обласної державної адміністрації Олексію Кучеру залучити місцевих бізнесменів до поліпшення умов роботи на розташованих у регіоні підприємствах "Укроборонпрому".

Після цього глава держави звернувся до президента та власника групи компаній DCH Олександра Ярославського, котрий перебував у залі: "Можна вам зібрати бізнес-асоціацію Харківщини і просто людям дати нормальні умови... Можна це зробити, якщо є на це ваша громадянська воля?"

Ярославський сказав, що готовий допомогти, зазначивши, що кілька років тому аналогічна ситуація була на Харківському тракторному заводі. "Сьогодні майже 3 тисячі людей мають зарплату, мають роботу", - сказав бізнесмен.

"Можна хоча б нам допомогти? Ми можемо про стратегічні плани потім зустрічатися, розмовляти, але можна бізнесменів зібрати", - уточнив Зеленський.

"Я вже зібрався, не треба мене збирати. Багато бізнесменів не треба …Збирають усіх, а плачу я один ... Вважайте, що питання закрито", - пообіцяв Ярославський.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА