14:54 12.11.2019

"Нова Пошта" почала доставляти товари з Rozetka до Молдови

2 хв читати

Група компаній "Нова Пошта" стала партнером українського онлайн-рітейлера Rozetka для доставки до Молдови, повідомила прес-служба компанії у вівторок.

"У вересні 2019 року в тестовому режимі було запущено молдавський сайт інтернет-магазину Rozetka, через який жителі можуть купувати товари та замовляти їхню доставку додому. Доставку за кордоном здійснює Nova Poshta Moldova", - йдеться в повідомленні.

Наразі через інтернет-магазин можна замовити товари вартістю до EUR300 (мінімальний безмитний ліміт ввезення до Молдови). Там представлено близько 570 тис. товарів різних категорій, зокрема електротехніка, побутова техніка, одяг, взуття та інші.

Клієнтам доступна оплата через сайт банківською карткою, доставка здійснюється адресно у будь-яку точку країни.

У "Новій пошті" зазначили, оскільки товар доставляють зі складів у Києві, вартість стартує від 156 леїв (EUR8), терміни міжнародної доставки - від трьох робочих днів.

"Великий асортимент товарів плюс якісна доставка - ось результат синергії "Нова Пошта" та Rozetka. Це важливо для клієнтів і в Україні, і у Молдові", - наводить прес-служба слова директора з розвитку бізнесу групи "Нова Пошта" Олени Стьопіної.

Як повідомлялося, Nova Poshta Moldova та Nova Poshta Georgia, що входять до групи компаній "Нова Пошта", в першому півріччі 2019 року збільшили кількість оброблених відправлень і скоротили терміни доставки.

Компанії Nova Poshta Moldova та Nova Poshta Georgia разом із такими компаніями, як "НП Логістик", "ПОСТ ФІНАНС" і "Нова Пошта Інтернешнл" входять до ГК "Нова Пошта".

"Нова Пошта" в 2018 році доставила 174 млн одиниць відправлень, що майже на 20% більше, ніж у 2017 році. У 2019 році планується досягти 20% приросту кількості обслугованих відправлень.

Заснована в 2001 році ГК "Нова Пошта" є лідером на ринку експрес-доставки в Україні. Мережа компанії перевищує 3,3 тис. відділень у всій країні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

НБУ відмовився в базовому сценарії від допущень щодо тривалості війни та повернув альтернативний сценарій

Майже три чверті роботодавців відчувають дефіцит кадрів і мають намір підвищити зарплату у 2024 р. - опитування ЄБА

Заступниця голови ОП Мудра: Конфісковані активи РФ необхідно спрямувати на відновлення і захист енергетики

Порт "Чорноморськ" відновив відвантаження агропродукції на експорт

"Київтеплоенерго" у 2024 р. планує замінити 55 км аварійних теплових мереж - заступник голови КМДА

НБУ анонсував низку кроків валютної лібералізації найближчими тижнями

У призначенні пенсії українцям, які працювали за кордоном, зараховуватимуть отриманий там страховий стаж - Мінсоцполітики

НБУ поліпшив прогноз інфляції на 2024 р. з 8,6% до 8,2% і несуттєво погіршив його на 2025 р.

НБУ знизив облікову ставку трохи більше за очікування - до 13,5% і її оцінку на кінець року - до 13%

EVA відкрила в першому кварталі 16 нових магазинів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА