12:15 18.11.2019

Стародубцев про реформу Нацагентства держслужби: Хочу, щоб за півроку це було схоже на команду ProZorro

2 хв читати

 Голова Національного агентства України з питань державної служби (НАДС) Олександр Стародубцев хоче здійснити повне перезавантаження НАДС протягом півроку.

"Хочу, щоб за півроку це було схоже на команду ProZorro", - повідомив Стародубцев в ексклюзивному інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

Крім того, за його словами, також триватиме робота над ребрендингом нацагентства, зокрема зміни стосуватимуться логотипу та абревіатури назви.

"Коли я прийшов, то сказав, що має бути запроваджено функцію управління персоналом у державній службі. Має з'явитися HR, якого нині немає. У нас є функція кадрового обліку, зведена в культ. Кадровий облік має диджиталізуватися та спрощуватися, але залишитися, а додатково мають з'явитися всі інші функції, з яких і складається насправді HR: рекрутинг, адаптація, управління ефективністю, розвиток людей, мотивація, компенсація, комунікація сенсів. Моє завдання - поширити це на всю державну службу", - повідомив Стародубцев.

Він зазначив, що хоче припинити практику, коли в Нацагентстві держслужби пишуть нормативи, але самі працівники відомства не дотримуються логіки передбачуваних змін.

Що стосується структури НАДС, то Стародубцев наголосив, що зміни стосуватимуться всіх.

"Цього тижня ми встигли поговорити майже з усіма командами. Я поставив три запитання: що ми в 2020 році маємо продовжити робити, що ми маємо почати робити нового, і що ми точно маємо припинити робити. Мені було треба, щоб люди заглибилися у свої поточні завдання. Далі я розповів їм свою місію, що ми плануємо робити, і просив їх знайти своє місце в цій "великій мрії", - додав він.

Серед іншого Стародубцев зазначив, що, попри передбачуваний великий обсяг роботи під час проведення реформи, чисельність працівників нацагентства не збільшуватимуть.

"У НАДС достатньо вакансій. І, врешті-решт, ми ще скорочуватимемося за рахунок цифровізації і за рахунок того, що частину функцій ми оптимізували: "прибили" контроль і "добиваємо" дисциплінарку", - заявив він.

Стародубцев також зазначив, що не має наміру змінювати своїх заступників Володимира Купрія та Андрія Заболотного.

"Я точно робитиму реорганізацію, хтось із працівників йтиме, хтось сюди приходитиме. Ми із заступниками в постійному діалозі, і вони бачать себе в цьому проекті, і я їх також тут бачу", - зазначив він.

Повний текст інтерв'ю зі Стародубцевим буде оприлюднено в стрічці новин і на сайті агентства "Інтерфакс-Україна".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Запоріжкокс" продовжує капремонт коксової батареї №2 з інвестиціями в 60 млн грн, вкладення в оновлення за 2 роки перевищують 276 млн грн - СЕО

Шмигаль за результатами українсько-польських урядових консультацій: Розуміємо, як будемо рухатися

Прямі збитки українських ритейлерів через війну сягають майже $2,5 млрд - дослідження

"Укрнафта" планує завершити ребрендинг АЗК Glusco у квітні

Сервіс покупок Meest Shopping розпочав співпрацю з криптобіржею Binance

Графіки відключень е/е залишилися лише в Харківській області, але ще можливе повернення до них в Одеській і Хмельницькій - "Укренерго"

RegioJet виконав перший рейс за маршрутом Прага - Чоп

На Бурштинській і Ладижинській ТЕС ДТЕК ударом РФ повністю або частково пошкоджено всі енергоблоки

Барселона з 1 квітня знову підвищує туристичний податок

НКЦПФР поповнила список ненадійних інвестпроєктів 12 кейсами

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА