21:26 20.11.2019

Німецька DEG ухвалила $ 20 млн фінансування "Астарті"

1 хв читати
Німецька DEG ухвалила $ 20 млн фінансування "Астарті"

Німецька корпорація інвестицій і розвитку (DEG, Deutsche Investitions - und Entwicklungsgesellschaft mbH) схвалила фінансування українського агрохолдингу "Астарта" на суму $ 20 млн.

"Проект допоможе Компанії забезпечити довгострокове фінансування оборотних коштів і програму капітальних витрат", - наголошується в повідомленні компанії на Варшавській фондовій біржі.

На сайті DEG вказується, що фінансування є довгостроковим, проте інші деталі відсутні. Німецька корпорація уточнює, що частина коштів буде направлена на покупку сучасного обладнання та модернізацію технології виробництва з метою подальшого скорочення споживання природних ресурсів.

DEG - дочірня структура Німецького кредитного банку розвитку KfW, який є одним з найбільших фінансових інститутів в Європі.

"Астарта" - вертикально інтегрований агропромисловий холдинг, який здійснює діяльність у восьми областях України. До його складу входять вісім цукрових заводів, агрогосподарства із земельним банком 243 тис. га і молочні ферми з 25 тис. голів великої рогатої худоби, сім елеваторів, біогазовий комплекс і завод з переробки сої в Полтавській області (ТОВ "Глобинський переробний завод").

Чистий прибуток "Астарти" за дев'ять місяців 2019 року склав EUR4,3 млн, що майже в 3,4 рази нижче цього показника за аналогічний період 2018 року, а консолідована виручка виросла на 31,6% - до EUR333,6 млн. Експортні продажі забезпечили 58% виручки.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зростання реального ВВП України в березні-2024 залишилося близьким до 5%

НБУ в четвер послабив гривню на 6 коп. - до нового мінімуму

ЄС розробить додаткові тарифи на російські та білоруські агропромислові товари

"Укрнафта" зменшить споживання електроенергії на своїх АЗК

Повноцінне відновлення експорту через морські порти для українського агросектору безальтернативне - УЗА

Україна до кінця травня експортує всі залишки зерна, що призведе до підвищення цін у країні та світі, - УЗА

"Укренерго" може застосовувати графіки обмеження промспоживачів в умовах дефіциту в період весняно-літньої ремонтної кампанії - CEO

У четвер буде застосовано графіки обмеження для промспоживачів із 18:00 до 22:00 - "Укренерго"

Україна розраховує на розблокування допомоги США на 2024 рік - Шмигаль

ЄС виділить Україні ще EUR1,5 млрд перехідного фінансування Ukraine Facility наступного тижня

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА