15:34 27.11.2019

У бюджеті-2020 закладено майже 2 млрд грн на фінансування інфраструктурних проектів на Донбасі - Криклій

1 хв читати
У бюджеті-2020 закладено майже 2 млрд грн на фінансування інфраструктурних проектів на Донбасі - Криклій

Міністр інфраструктури України Владислав Криклій зазначає, що в державному бюджеті на наступний рік закладено рекордні майже 2 млрд грн на фінансування інфраструктурних проектів на Донбасі, передбачається фінансова участь міжнародних партнерів.

Як повідомляє прес-служба президента України, у середу під час 12-го засідання Ради президентів України та Литви під їх головуванням Криклій розповів про відновлення мостового переходу через річку Сіверський Донець у Станиці Луганській, яким місцеві жителі перетинають лінію розмежування. "Треба будувати не стіни між людьми, а мости", - зазначив він.

На засіданні обговорювали поглиблення двостороннього співробітництва України та Литви, підтримку євроатлантичної інтеграції України та відновлення Донбасу.

Президент України Володимир Зеленський подякував литовській стороні за надання практичної допомоги Україні, зокрема, за медичну реабілітацію поранених українських військовослужбовців, вже понад 270 із яких пройшли її в Литві.

"Дякую також за соціальне відновлення Донбасу. Зокрема, проект облаштування Авдіївської школи вартістю 1 млн євро", - зазначив Зеленський.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА