14:32 03.12.2019

Залізничним експресом із Києва до аеропорту "Бориспіль" за рік скористалися близько 1 млн пасажирів - голова "Укрзалізниці"

2 хв читати
Залізничним експресом із Києва до аеропорту "Бориспіль" за рік скористалися близько 1 млн пасажирів - голова "Укрзалізниці"

Залізничним експресом Kyiv Boryspil Express, що курсує з Києва до Міжнародного аеропорту "Бориспіль" (Київ), за рік скористалися близько 1 млн пасажирів, повідомила прес-служба АТ "Укрзалізниця" (УЗ, Київ) із посиланням на голову компанії Євгена Кравцова.

"Упевнений, зараз ніхто не сперечатиметься, що експрес до аеропорту "Бориспіль" потрібен. За перший рік роботи він здійснив близько 10 тис. рейсів та перевіз майже мільйон пасажирів. І це безперечний доказ успішності цього проекту", - наводить прес-служба слова Кравцова.

У повідомленні зазначено, що рекордну кількість пасажирів експреси перевезли в серпні та вересні 2019 року - 98,2 тис. та 107,6 тис. відповідно. Найбільш популярними є рейси №842 Київ - Бориспіль о 17:50 і №845 Бориспіль - Київ о 19:17.

За словами керівника "Укрзалізниці", компанія планує й надалі розвивати цей проект. Нині завершується реконструкція станції Видубичі, де буде збудована зупинкова платформа для експреса.

"Станція Видубичі перетвориться на транспортний хаб, який об'єднає автобусні перевезення, залізницю, метрополітен та авіатранспорт. Крім того, очікуємо дизель-поїзда виробництва КВБЗ, який задіємо на цьому маршруті. А це додатково 170 місць для сидіння", - зауважив він.

За добу експреси здійснюють 57 рейсів і перевозять 2,5 тис. пасажирів.

Як повідомлялося, "Укрзалізниця" 10 травня 2019 року вирішила на постійній основі використовувати здвоєний склад експреса за маршрутом Київ - аеропорт "Бориспіль" у пікові години.

Компанія запустила залізничний експрес до аеропорту "Бориспіль" 30 листопада 2018 року з вартістю квитка 80 грн із плаваючим графіком від 21 до 30 рейсів на добу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА