12:48 04.12.2019

Кабмін проведе аудит фінансової звітності "Нафтогазу"

1 хв читати
Кабмін проведе аудит фінансової звітності "Нафтогазу"

Кабінет Міністрів України проведе аудиторську перевірку фінансової звітності НАК "Нафтогаз України", повідомив народний депутат Олексій Гончаренко.

Згідно з оприлюдненим на його сторінці в соцмережі Facebook фото, уряд на засіданні в середу схвалив призначення компанії "Делойт енд Туш ЮСК" суб'єктом аудиторської діяльності з надання послуг обов'язкового аудиту фінзвітності.

"Я поставив запитання Гончаруку з приводу того, чи будуть змінювати керівництво "Нафтогазу"? Позавчора (2 грудня - ІФ) міністр Оржель сказав, що планується зміна керівництва, Милованов ввечері сказав, що ні. Прем'єр-міністр заявив, що політичного рішення щодо зміни керівництва "Нафтогазу" немає. Тому Коболєв працюватиме до кінця свого контракту", - написав Гончаренко в середу.

Як повідомлялося, 2 грудня міністр енергетики та захисту довкілля Олексій Оржель заявив про плани Кабінету Міністрів оновити керівництво і наглядові ради стратегічних компаній. При цьому він зазначив, що це рішення може стосуватися, зокрема і "Нафтогазу", і НЕК "Укренерго". Пізніше цього дня міністерство випустило заяву, в якій нагадало, що "Нафтогаз" і "Укренерго" не входять до сфери управління Мінекоенерго.

Пізніше відсутність будь-яких кадрових змін у керівництві НАК підтвердив і міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тимофій Милованов.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА