19:38 04.12.2019

Constellation продала відому пивоварню Ballast Point дрібній компанії через 4 роки після покупки

2 хв читати
Constellation продала відому пивоварню Ballast Point дрібній компанії через 4 роки після покупки

Американський виробник алкогольних напоїв Constellation Brands Inc. домовився про продаж виробника крафтового пива Ballast Point Brewing Co за неназвану суму маловідомій Kings & Convicts Brewing Co.

Як повідомляється в прес-релізі компаній, угода зачіпає власне марку Ballast Point, а також виробничі потужності та паби компанії (п'ять в Каліфорнії і одну в Чикаго). При цьому пивоварня в Вірджинії залишиться у Constellation.

Ballast Point була заснована в Сан-Дієго в 1996 році і стала однією з найбільших і популярних незалежних пивоварень в США. Constellation купила компанію в 2015 році за $ 1 млрд. У 2016 році виробництво Ballast Point досягло пікового обсягу в 430 тис. бочок, однак на поточний рік прогнозувалося 200 тис. бочок. Компанія реалізує продукцію в 50 американських штатах і 19 країнах.

Kings & Convicts була створена в 2017 році. Чиказька компанія є приватною і володіє всього лише одним підприємством, на якому випускається шість сортів пива загальним обсягом 660 бочок, і одним баром. Як зазначає MarketWatch, до оголошення про угоду у компанії було всього 200 передплатників в соцмережі Twitter.

Kings & Convicts не планує звільняти близько 560 співробітників Ballast Point, а також має намір скористатися дистриб'юторською мережею компанії, що купується для розширення бізнесу, зазначається в прес-релізі.

"Тенденції в сегменті крафтового пива в США різко змінилися з моменту придбання нами Ballast Point, - заявив головний виконавчий директор Constellation Brands Білл Ньюлендса, слова якого наводяться в повідомленні компанії. - Ballast Point залишається одним з найбільш знакових брендів крафтового пива в країні, і ми раді передати бізнес власнику, який може виділяти ресурси, необхідні для забезпечення його майбутнього успіху".

Constellation Brands став одним з найбільших дистриб'юторів пива в США в 2013 році після придбання у бельгійській Anheuser-Busch InBev NV (AB InBev) прав на продаж пива Corona і низки інших сортів мексиканського пива, а також пивного заводу в Пьєдрас-Неграс за $ 5,3 млрд. Крім того, американській компанії належать пивні бренди Modelo, Pacifico і Ballast Point, бренди вина Robert Mondavi, Clos du Bois і Ruffino, а також горілка SVEDKA, текіла Casa Noble і віскі High West.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ICU погіршив прогноз зростання ВВП України у 2024 р. до 4,1% за покращення прогнозу інфляції до 6,4%

Фінансовий та операційний директори Ощадбанку перейшли в правління Сенс Банку

Зростання ВВП України за 3 міс.-2024 прискорилося приблизно до 4,5% - оцінка Мінекономіки

Кабмін продовжив чинний тариф на е/е для населення до 31 травня 2024 р.

Прем'єр: Пільгову ціну на газ продовжено до кінця літа, на світло - до кінця весни

НКЦПФР попередила ринок про ризик втрати ліцензій біржами ПФТС і УБ і запропонувала розглянути опцію створення нової біржі

НБУ відмовився в базовому сценарії від допущень щодо тривалості війни та повернув альтернативний сценарій

Майже три чверті роботодавців відчувають дефіцит кадрів і мають намір підвищити зарплату у 2024 р. - опитування ЄБА

Заступниця голови ОП Мудра: Конфісковані активи РФ необхідно спрямувати на відновлення і захист енергетики

Порт "Чорноморськ" відновив відвантаження агропродукції на експорт

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА