14:29 09.12.2019

Польська PGNiG та українська "ЕРУ" розпочнуть розвідку і видобуток газу на Львівщині – угода

2 хв читати
Польська PGNiG та українська "ЕРУ" розпочнуть розвідку і видобуток газу на Львівщині – угода

 Польська компанія PGNiG SA й українська група компаній "ЕРУ" уклали угоду про розвідку та видобуток природного газу у Львівській області, повідомляється в релізі на сайті PGNIG.

"Ми послідовно реалізуємо стратегію розвитку діяльності PGNiG на зарубіжних ринках. Укладена сьогодні угода дасть змогу нам вести розвідку та видобуток природного газу в дуже перспективному районі. Я переконаний, що співпраця з "ЕРУ" сприятиме зростанню обох компаній" - наводить прес-служба слова голови компанії PGNIG Петра Возняка.

Угода передбачає буріння на початковому етапі розвідувальної свердловини глибиною до 2,5 тис. м, проведення заходів із проектування розташування інших свердловин. Планується, що роботи розпочнуться щойно буде отримано всі необхідні дозволи.

У свою чергу керуючий партнер української групи компаній "ЕРУ" Дейл Перрі, чиї слова також наведено у релізі, відзначив позитивні зміни інвестиційного клімату в Україні за попередні чотири роки співпраці з польськими партнерами та готовність для подальшого спільного розвитку в цій галузі.

"Ми вважаємо, що це перша з багатьох можливостей, які зможу запропонувати український енергетичний сектор у найближчі роки", - прокоментував топ-менеджер позицію "ЕРУ".

PGNiG - найбільша нафтогазова компанія Польщі, що розробляє газові та нафтові родовища, видобуває, зберігає і транспортує енергоносії, а також здійснює будівництво та розвиток нафтогазової транспортної мережі, експорт та імпорт газу.

"Енергетичні ресурси України" - група компаній з іноземними інвестиціями, що спеціалізується на реалізації проектів в українській енергетиці. Група "ЕРУ" належить Ярославу Мудрому та Дейлу Перрі. Є одним із найбільших приватних імпортерів природного газу. У липні 2019 року першою здійснила імпорт електричної енергії з Європи.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Оприлюднено проєкт Національного плану з енергетики та клімату на період до 2030 р.

Модель оренди з правом викупу - оптимальна для вирішення питання доступності житла - мер Тростянця

Україна отримає від ЄІБ EUR560 млн для проєктів в енергетиці та відновленні житла

Зростання реального ВВП України в березні-2024 залишилося близьким до 5%

НБУ в четвер послабив гривню на 6 коп. - до нового мінімуму

ЄС розробить додаткові тарифи на російські та білоруські агропромислові товари

"Укрнафта" зменшить споживання електроенергії на своїх АЗК

Повноцінне відновлення експорту через морські порти для українського агросектору безальтернативне - УЗА

Україна до кінця травня експортує всі залишки зерна, що призведе до підвищення цін у країні та світі, - УЗА

"Укренерго" може застосовувати графіки обмеження промспоживачів в умовах дефіциту в період весняно-літньої ремонтної кампанії - CEO

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА