11:18 10.12.2019

Мінцифри спільно зі Startup Grind Kyiv і USAID обере 15 стартапів для участі в конференції Startup Grind Global 2020 у Кремнієвій долині

2 хв читати

 Міністерство цифрової трансформації України оголосило відбір 15 технологічних стартапів, які представлятимуть Україну на 10-й глобальній конференції підприємців та інвесторів Startup Grind Global 2020 у Кремнієвій долині.

Конкурс проводитиметься спільно зі Startup Grind Kyiv (офіційний представник міжнародної стартап-екосистеми Startup Grind) за підтримки програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) "Конкурентоспроможна економіка України".

"Стати учасниками можуть зрілі стартапи, які побудували продукт, знають, що таке прибуток, не з чуток, готові до масштабування. Для участі в конкурсі стартапам потрібно заповнити онлайн-анкету до 12:00 16 грудня 2019 року", - повідомило Мінцифри на сайті.

Отримані від стартапів онлайн-анкети журі розгляне з 16 по 19 грудня 2019 року й обере 25 найкращих з усієї України для подальшого пітчингу вживу та остаточного відбору, уточнюється в повідомленні.

Далі, 19 грудня 2019 року, відбудеться пітчинг-сесія, під час якої шляхом голосування журі обере й оголосить 15 найкращих стартапів - переможців конкурсу.

Переможці конкурсу отримають: квиток на участь у конференції, виставковий стенд, промо-участь у конференції та PR-підтримку організаторів, а також відшкодування фінансових витрат на логістику, уточнюється в повідомленні відомства.

Startup Grind Global 2020 відбуватиметься з 9 по 12 лютого 2020 року в Кремнієвій долині в США. У заході беруть участь 300 команд із понад 125 країн світу, які презентують свій продукт перед 10 тис. учасників події.

Startup Grind Kyiv є офіційним представником Startup Grind (спільнота налічує близько 2 млн найкращих підприємців світу), проводить регулярні події в Києві з 2014 року.

Програма USAID "Конкурентоспроможна економіка України" сприяє розвитку сильної, диверсифікованої та відкритої економіки України шляхом покращення бізнес-середовища для малих і середніх підприємств (МСП), підвищення конкурентності ключових галузей економіки й забезпечення України можливостями скористатися перевагами від угод про вільну торгівлю. Метою програми є заохочення створення бізнес-стартапів і діяльності МСП, підвищення конкуренції на внутрішньому ринку України та підтримка конкурентоспроможності українських підприємств на міжнародних ринках.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Нацбанк України розробив альтернативний сценарій на випадок вищих безпекових ризиків зі зростанням ВВП у 2025 р. на 3,3%

Чистий продаж валюти НБУ цього тижня знизився до $507,8 млн

Доходи загального фонду держбюджету України у квітні-2024 знизилися до 154,6 млрд грн, видатки - до 253,4 млрд грн

Шанхай є лідером за кількістю кав'ярень у Китаї - понад 9,5 тис.

Нацбанк зняв обмеження щодо імпорту робіт і послуг та запровадив інші валютні послаблення

Державний оператор тилу посів 1 місце на Prozorro за рівнем конкурентності закупівель

Велика Британія виділила 16 млн фунтів на реалізацію в Україні 13 інноваційних проєктів в енергетиці - глава Міненерго

НБУ вимагає від Getin Holding продати Ідея Банк протягом півроку

Компанія DIM акредитувала споруджувані будинки в програмі "єОселя"

Оптові ціни на свинину перед Великоднем знизилися до 60 грн/кг

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА