11:24 11.12.2019

Бізнесмен Фукс задекларував за 2018 рік майже 200 млн грн доходів

2 хв читати
Бізнесмен Фукс задекларував за 2018 рік майже 200 млн грн доходів

Дохід бізнесмена Павла Фукса в 2018 році становив майже 200 млн грн, з якого він сплатив 34,3 млн грн податків і зборів, повідомив сам бізнесмен у своєму Telegram-каналі.

"Доки Кабмін Олексія Гончарука робить усе можливе, щоб отримати новий кредит від МВФ, я в листопаді, за доходу в 199 млн 759 тис. грн, заплатив 31 млн 289 тис. грн податків за 2018 рік. Військовий збір сягнув 2 млн 996 тис. грн", - написав Фукс.

На думку бізнесмена, наявність більшої кількості таких платників податків, як він, могла б дати змогу Україні відмовитися від кредитів Міжнародного валютного фонду.

"Ось про що потрібно думати - як створити умови, щоб люди заробляли і ділилися з казною. Українці не повинні побоюватися вкладати гроші у свою ж державу - у бізнес, у виробництво", - написав Фукс і закликав усіх працювати і сплачувати податки в Україні.

У Фукса, уродженця Харкова, основні ділові інтереси якого нині є в Україні, був великий бізнес у Росії, він входив до правління Російського союзу промисловців і підприємців (РСПП). Окрім MosCityGroup, портфель проектів якої у 2008 році сягав 7 млн кв. м, йому належало 10% акцій у збанкрутілому банку "Пушкіно", частки ще в кількох бізнесах. Він входив до ради директорів Совкомбанку разом зі своїм братом Романом, який володів 25%-ю часткою в мережі ресторанів швидкого харчування "Теремок".

У листопаді 2018 року Фукс увійшов до списку найбільших українських бізнесменів, стосовно яких Росія запровадила спеціальні економічні заходи.

Журнал "Фокус" у рейтингу 100 найбагатших громадян України поставив Фукса на 27-ме місце зі статками у $337 млн, водночас у подібному рейтингу журналу "НВ" Фукса немає.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ЄС розробить додаткові тарифи на російські та білоруські агропромислові товари

"Укрнафта" зменшить споживання електроенергії на своїх АЗК

Повноцінне відновлення експорту через морські порти для українського агросектору безальтернативне - УЗА

Україна до кінця травня експортує всі залишки зерна, що призведе до підвищення цін у країні та світі, - УЗА

"Укренерго" може застосовувати графіки обмеження промспоживачів в умовах дефіциту в період весняно-літньої ремонтної кампанії - CEO

У четвер буде застосовано графіки обмеження для промспоживачів із 18:00 до 22:00 - "Укренерго"

Україна розраховує на розблокування допомоги США на 2024 рік - Шмигаль

ЄС виділить Україні ще EUR1,5 млрд перехідного фінансування Ukraine Facility наступного тижня

Ferrexpo завершило 2023 рік із чистим збитком $84,8 млн

Україна експортувала українським морським коридором 40 млн т вантажів, скоротивши їх обробку в Дунайських портах на 16% у 1 кв.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА