10:18 17.12.2019

Netflix оприлюднив нові дані про передплатників та виручку за межами США

2 хв читати
Netflix оприлюднив нові дані про передплатників та виручку за межами США

Найбільший у світі сервіс потокового відео за підпискою Netflix Inc. оприлюднив нові детальні дані про передплатників та виручку за межами США, прагнучи загострити увагу аналітиків й інвесторів Уолл-стріт на зростанні компанії на інших ринках.

Кількість передплатників Netflix у Європі, на Близькому Сході й в Африці, об'єднаних в одну групу, зросла більше ніж удвічі з початку 2017 року, при цьому ця група є для Netflix найбільшою за межами США. Кількість передплатників у Латинській Америці також суттєво зросла, тоді як на частку Азії, як і раніше, припадає незначна частина бізнесу компанії.

Загалом кількість передплатників Netflix у світі налічує 158,3 млн осіб.

Зростання кількості користувачів сервісу в США довгий час було ключовим фактором для Уолл-стріт і основним драйвером зростання акцій компанії, пише The Wall Street Journal. Але останнім часом воно стало сповільнюватися: компанія зіткнулася з конкуренцією, що посилилася, коли на ринок почали виходити нові стримінгові сервіси.

Акції Netflix знизилися на 16% із середини липня, коли компанія оприлюднила звітність за другий квартал, повідомивши про перше зниження кількості передплатників у США майже за десятиліття.

У рамках нової схеми фінансової звітності Netflix об'єднала показники в США та Канаді. У кварталі, що завершився 30 вересня, загальна кількість передплатників у цих країнах зросла на 613 тис. і становить 67 млн. У звітності за аналогічний період, яку було оприлюднено у жовтні, йшлося, що кількість передплатників у США збільшилася на 520 тис., до близько 60 млн.

Кількість передплатників Netflix у Європі, Африці та на Близькому Сході становила 47,4 млн станом на 30 вересня порівняно з 19,7 млн станом на 31 березня 2017 року. Отже, показник за цей період зріс на 140%. При цьому виручка збільшилася майже втричі, до $4 млрд.

Кількість передплатників у Латинській Америці за аналогічний період зросла майже вдвічі - до 29,4 млн із 15,4 млн, виручка збільшилася більше ніж удвічі, до $2 млрд.

В Азіатсько-Тихоокеанському регіоні компанія збільшила кількість передплатників більш як утричі - до 14,5 млн проти 4,7 млн, виручка зросла до $1 млрд з $116 млрд.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА