20:02 19.12.2019

Підприємець Мартинов вийшов із співвласників видавництва "Наш формат", має намір займатися новими бізнес-проектами

2 хв читати
Підприємець Мартинов вийшов із співвласників видавництва "Наш формат", має намір займатися новими бізнес-проектами

Український підприємець Антон Мартинов, який у вересні поточного року приєднався до команди Офісу з розробки гуманітарної політики України як координатор напряму "книги і видавнича індустрія", вийшов із співвласників видавництва "Наш формат".

"Ось і настав час мені покинути компанію і перегорнути сторінку книги з розділом "Наш формат 2.0 (2012-2019)". Рішення прийнято. Я продаю свою частку, залишаю керівну посаду і виходжу із співвласників компанії. Це були важкі, але неймовірно цікаві сім років роботи", - написав Мартинов у Facebook.

Він зазначив, що на сьогодні в активі видавництва - майже 600 виданих книг на різні теми сукупним тиражем понад 1,5 млн, широка дистрибуція у всій країні, максимально автоматизовані процеси в логістиці, здійснений рестарт проекту аудіокниг, партнерські B2B проекти з ПриватБанком, "Новою поштою", Lexus, ICU та іншими. В результаті компанія виросла з кількох мільйонів гривень річного обороту до $ 2-3 млн.

"Владислав Кириченко заснував компанію в 2006 році і довірив мені змінити її курс в 2013-му. Для нас обох компанія була як дитина. Однак стратегічна лінія повинна бути одна. Це складне рішення, ми довго до нього йшли і тепер офіційно - далі корабель попливе під командуванням її засновника", - повідомив Мартинов.

Також він додав, що має намір займатися новими проектами.

"Я відпочину певний час і буду розглядати цікаві проекти до співпраці, щоб знову приєднатися до активної роботи! У мене є кілька варіантів розвитку подій: від власного бізнесу до нового партнерства - і я поки відкритий до переговорів. Буду активно дивитися на проекти в сфері виробництва або розробки продукту в різних сферах діяльності, з можливістю розвитку локального ринку і з експортним потенціалом", - написав Мартинов.

Він пояснив, що паралельно залишається позаштатним консультантом "Нашого формату" протягом наступного року.

"А також, поки потрібен - продовжу консультувати міністра Бородянського з питань, якими колись успішно займався Гутенберг, а зараз Безос", - зазначив підприємець.

За даними Єдиного держреєстру юросіб та фізосіб-підприємців, на 19 грудня єдиним власником ТОВ "Наш формат - Інтернетрі" зі статутним капіталом 1 тис. грн є Кириченко.

Видавництво "Наш формат" працює на ринку ділової та світоглядної літератури, має фірмовий книжковий магазин, інтернет-магазин.

У кінці серпня Антон Мартинов повідомив, що прийняв пропозицію Бородянського координувати напрямок "Книги" в рамках роботи над гуманітарною політикою України.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кабмін створив штаб підготовки до опалювального сезону

Кабмін змінив умови оренди держмайна на час воєнного стану: Хто зможе не платити

Кабмін пропонує ВР ратифікувати Угоду про вільну торгівлю з Туреччиною

Кількість вакансій на ринку праці зросла до нового рекорду з початку війни

Голова Держенергонагляду допускає доцільність підвищення тарифів на е/е у 2024 р. з метою відновлення енергооб'єктів

Шмигаль: У квітні Україна вийшла на обсяги експорту, співставні з довоєнними місяцями

Група "Нафтогаз" у 2023 р. отримала 23,1 млрд грн чистого прибутку проти 79,1 млрд грн збитку у 2022 р.

"Укренерго" фіксує зростання споживання е/е через похолодання

Фонд енергоефективності запускає програму "ГрінДІМ" для ОСББ та ЖБК

Енергетики повернули світло майже всім споживачам Сумщини, знеструмленим після ударів РФ по енергооб'єктах у понеділок - Міненерго

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА