12:07 20.12.2019

Гральні автомати втратили можливість прикриватися лотереями - прем'єр

1 хв читати
Гральні автомати втратили можливість прикриватися лотереями - прем'єр

Азартні ігри, зокрема гральні автомати, втратили юридичну підставу працювати під виглядом розповсюджувачів державних лотерей, повідомив прем'єр-міністр Олексій Гончарук.

"Ми розраховували на те, що буде прийнято цивілізовані правила. Коли ми зрозуміли, що ця історія затягується, то за дорученням президента уважніше подивилися на юридичну конструкцію, яка є (в законі про держлотереї - ІФ), і ухвалили рішення поламати її. Подивилися, як вони (гральний бізнес - ІФ) доводять, що вони - лотерея, і цю конструкцію поламали", - сказав Гончарук під час години запитань до уряду з трибуни парламенту.

Він нагадав, що на засіданні Кабміну в п'ятницю уряд ухвалив відповідне рішення про скасування в ліцензійних умовах положень про розповсюджувачів лотерей.

"Вони раніше прикидалися, що вони - розповсюджувачі лотерей. Формально в старих ліцензійних умовах 2002 року було зазначено, що вони мають право працювати. Сьогодні уряд припинив поширення цих старих ліцензійних умов на розповсюджувачів лотерей", - пояснив Гончарук.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА