12:34 20.12.2019

Кабмін призначив радника міністра інфраструктури Журавльова та екс-депутата Лещенка членами наглядової ради "Укрзалізниці"

1 хв читати
Кабмін призначив радника міністра інфраструктури Журавльова та екс-депутата Лещенка членами наглядової ради "Укрзалізниці"

 Кабінет Міністрів України достроково припинив повноваження членів наглядової ради АТ "Укрзалізниця" Даніеля Білака та Костянтина Мар’євича як представників держави.

Про це йдеться в розпорядженні Кабміну №1309 від 18 грудня 2019 року, оприлюдненому на сайті уряду.

Згідно з текстом розпорядження, замість Білака та Мар’євича державу в наглядовій раді "Укрзалізниці" представлятимуть радник міністра інфраструктури України Владислава Криклія Олег Журавльов і екс-нардеп від "БПП", журналіст Сергій Лещенко.

Уряд уповноважив державного секретаря Міністерства інфраструктури Андрія Галущака підписати цивільно-правові договори з майбутніми членами наглядової ради.

Нині до складу наглядової ради "Укрзалізниці" входять чотири незалежні члени: екс-голова представництва ЄБРР в Україні Шевкі Аджунер (голова НР), старший член Atlantic Counsil Андерс Ослунд, член наглядової ради Литовської та ради директорів Казахстанської залізниці Крістіан Кун і Матьє Андреас, який донедавна був старшим радником австрійської нафтової компанії OMV.

Як представник держави після звільнення Білака та Мар’євича в наглядовій раді "Укрзалізниці" залишився президент Української академії корпоративного управління Адомас Аудіцкас.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

НКЦПФР попередила ринок про ризик втрати ліцензій біржами ПФТС і УБ і запропонувала розглянути опцію створення нової біржі

НБУ відмовився в базовому сценарії від допущень щодо тривалості війни та повернув альтернативний сценарій

Майже три чверті роботодавців відчувають дефіцит кадрів і мають намір підвищити зарплату у 2024 р. - опитування ЄБА

Заступниця голови ОП Мудра: Конфісковані активи РФ необхідно спрямувати на відновлення і захист енергетики

Порт "Чорноморськ" відновив відвантаження агропродукції на експорт

"Київтеплоенерго" у 2024 р. планує замінити 55 км аварійних теплових мереж - заступник голови КМДА

НБУ анонсував низку кроків валютної лібералізації найближчими тижнями

У призначенні пенсії українцям, які працювали за кордоном, зараховуватимуть отриманий там страховий стаж - Мінсоцполітики

НБУ поліпшив прогноз інфляції на 2024 р. з 8,6% до 8,2% і несуттєво погіршив його на 2025 р.

НБУ знизив облікову ставку трохи більше за очікування - до 13,5% і її оцінку на кінець року - до 13%

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА