13:46 23.12.2019

Азербайджанський лоукостер Buta Airways почав літати з Баку до Львова

2 хв читати
Азербайджанський лоукостер Buta Airways почав літати з Баку до Львова

ДП "Міжнародний аеропорт "Львів" ім. Данила Галицького почав обслуговувати азербайджанського бюджетного перевізника Buta Airways, який здійснив свій перший прямий рейс до Баку зі Львова.

Як повідомила прес-служба аеропорту на своїй сторінці у Facebook, компанія літатиме до Львова протягом зимового сезону щопонеділка і щочетверга. Мінімальний тариф в один бік становить EUR29.

Першим рейсом прибув 51 пасажир, на виліт вирушили 64 пасажири. Рейс здійснювався літаком Еmbraer 190.

"Цей напрямок не є новим для аеропорту. Впродовж кількох років його здійснює найбільший азербайджанський перевізник Azаl Airlines. Але ці рейси припинялись на зимовий сезон. Цього року авіакомпанія вирішила змінити політику і передала виконання рейсу своїй дочірній лоукост-компанії Buta Airways", - йдеться в повідомленні.

Наразі аеропорт "Львів" також обслуговує лоукостерів WizzAir, Ryanair, Pegasus, Ernest і SkyUp.

Як повідомлялося, аеропорт "Львів" у 2018 році збільшив пасажиропотік на 48% порівняно з 2017 роком - до 1,598 млн осіб.

Міжнародний аеропорт "Львів" ім. Данила Галицького розташований за 6 км на південь від центру міста.

Новий аеровокзальний комплекс, побудований до Євро-2012, введено в експлуатацію 12 квітня 2012 року. Новий термінал загальною площею 39 тис. кв. м має дев'ять виходів на посадку, 28 стійок реєстрації, два кіоски самореєстрації, 18 пунктів проходження паспортного контролю і 12 пунктів проходження на предмет авіаційної безпеки.

Основними напрямками міжнародного сполучення є Варшава, Стамбул, Мюнхен, Відень, Баку, Салоніки, Мадрид, Рим, Тель-Авів, Болонья, Радом, Іракліон, Мінськ, Бургас.

Еще по теме

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА