15:00 09.01.2020

Профспілкова організація співробітників ПриватБанку через суд намагається позбавити посади голову фінустанови

1 хв читати
Профспілкова організація співробітників ПриватБанку через суд намагається позбавити посади голову фінустанови

Печерський районний суд Києва 23 грудня 2019 року відкрив провадження у цивільній справі №757/66492/19-ц за позовом первинної профспілкової організації співробітників ПриватБанку про оскарження бездіяльності наглядової ради і про зобов'язання звільнити голову правління фінустанови Петра Крумханзла шляхом розірвання трудового договору.

Відповідне рішення суду оприлюднено в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Серед відповідачів зазначено державний ПриватБанк, як третю особу - Крумханзла.

Як повідомлялося, Печерський райсуд Києва 25 листопада 2019 року відкрив провадження в цивільній справі за позовом первинної профспілкової організації співробітників ПриватБанку до всіх членів наглядової ради банку про визнання трудових контрактів недійсними.

НБУ у вересні поточного року погодив дев’ятьох незалежних членів наглядової ради ПриватБанку на чолі з Шерон Іскі.

Уряд України 18 грудня 2016 року, пославшись на пропозицію Нацбанку і колишніх акціонерів ПриватБанку, найбільшими з яких на той час були Ігор Коломойський і Геннадій Боголюбов, ухвалив рішення про націоналізацію цієї найбільшої на українському ринку фінустанови і влив у його капітал понад 155 млрд грн.

Згідно з даними Нацбанку України, ПриватБанк на 1 жовтня 2019 року за розміром загальних активів (525,746 млрд грн) посідав 1-ше місце серед 76 банків.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА