20:22 10.01.2020

США вводять санкції проти виробничого, текстильного, гірничодобувного секторів іранської економіки - Мнучін

2 хв читати
США вводять санкції проти виробничого, текстильного, гірничодобувного секторів іранської економіки - Мнучін

США розширюють санкції проти Ірану, вводячи обмежувальні заходи проти низки секторів іранської економіки і виробників заліза і сталі, заявив у п'ятницю міністр фінансів США Стівен Мнучін.

"Насамперед, президент (США - ІФ) видав указ, що дає право вводити санкції проти будь-якої особи, яка володіє, працює і торгує, сприяє секторам іранської економіки, включно з будівництвом, виробництвом, текстильною галуззю і гірничодобувною", - сказав він.

При цьому, пояснив Мнучін, йдеться як про первинні, так і про вторинні санкції.

"По-друге, ми оголошуємо про 17 особливих санкцій проти іранських найбільших виробників заліза і сталі, трьох, котрі базуються на Сейшельських островах організаціях і одного судна, пов'язаного із транспортуванням продукції", - продовжив він.

Зокрема, санкційні заходи торкнулися торгової компанії Pamchel Trading Beijing Co. Ltd., котра базується в Пекіні і з серпня 2019 щомісяця купувала тисячі метричних тонн сталевих слябів у найбільшого виробника сталі на Близькому Сході іранської Esfahan Mobarakeh Steel Company, яка також потрапила під санкції.

Крім того, під санкції потрапили компанії Saba Steel, Hormozgan Steel Company, Oxin Steel Company, Khorasan Steel Company, South Kaveh Steel Company, Iran Alloy Steel Company, Golgohar Mining and Industrial Company, Chadormalu Mining and Industrial Company, Arfa Iron and Steel Company, Khouzestan Steel Company і Iranian Ghadir Iron & Steel Co.

OFAC також ввів санкції щодо Reputable Trading Source LLC, яка базується в Омані і пов'язана з Khouzestan Steel Company.
До списку санкцій OFAC також внесено низку провідних компаній, що працюють в секторі виробництва алюмінію і міді в Ірані: Iran Aluminum Company, Al-Mahdi Aluminum Corporation, National Iranian Copper Industries, Khalagh Tadbir Pars Co.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Власники євробондів України створили спецкомітет для переговорів щодо боргу

"Інтергал-Буд" бере на себе воєнні ризики і гарантує добудову

Україна відчуває стратегічну потребу вирощувати бавовну - Мінагрополітики

Українські сировари програють внутрішній ринок імпортній продукції і не можуть наростити експорт - аналітики

Приєднання України до ЄС спричинить реформування Єдиної сільгоспполітики - аграрний міністр Польщі

Через негоду знеструмлена шахта на Донеччині та відключали 145 тис. споживачів у Дніпропетровській області - Міненерго

"Нафтогаз" за три місяці виплатив 18,2 млрд грн податків

Єврокомісія схвалила запропонований Києвом план, необхідний для початку фінансування ЄС чотирирічного Ukraine Facility у розмірі EURO50 млрд

Кабмін продовжив спецзобов'язання на ринку газу до 31 серпня 2024 р.

Польська інспекція забракувала 7,13 тонни українського морозива

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА