13:46 13.01.2020

Авіакомпанія SkyUp із 16 січня змінює правила перевезення пасажирів і багажу

3 хв читати
Авіакомпанія SkyUp із 16 січня змінює правила перевезення пасажирів і багажу

Авіакомпанія SkyUp Airlines із 16 січня 2020 року змінює правила обслуговування пасажирів та перевезення багажу.

Як повідомляється на сайті компанії, зокрема, із зазначеної дати тарифи Standard та Flex передбачають перевезення пасажиром однієї одиниці багажу вагою до 23 кг і сумою трьох вимірів не більше ніж 158 см. Крім того, норма багажу для дитини до двох років становить 10 кг і 115 см у сумі вимірів лише для цих двох тарифів (раніше вона застосовувалася незалежно від тарифу).

Зміни також стосуватимуться і перевезення ручної поклажі. Її вага має становити до 7 кг, параметри - 55 х 40 х 20 см. Загальна вага додаткових предметів, окрім їжі для дітей, не повинна перевищувати 3 кг і параметри 35 х 20 х 10 см. Харчування для дитини - вага до 5 кг, параметри 40 х 30 х 20 см.

Вага одного нестандартного місця багажу, що перевозиться в салоні повітряного судна, не повинна перевищувати 75 кг (раніше було 80 кг), а його розміри мають давати змогу розмістити багаж на окремому пасажирському кріслі та не перевищувати 40 х 55 х 115 см.

Максимальна сума вимірів для перевезення спортивного спорядження збільшується до 330 см. Водночас якщо сумарна вага спорядження та одиниці зареєстрованого багажу не перевищує 23 кг, воно перевозиться безкоштовно.

Окрім цього, зміни стосувалися і перевезення дітей без супроводу. Тепер послуга оформляється для дітей від 5 до 14 років у разі перевезення в Україні та дітей від 5 до 16 років у разі міжнародного перевезення (раніше послуга була доступна для дітей від двох років). Вартість супроводу неповнолітньої дитини - EUR50.

SkyUp також збільшив максимальну можливу вагу перевезення в пасажирському салоні котів або собак (з усіма засобами перевезення). Тепер він становить 8 кг (раніше було 7 кг). Водночас розмір контейнера для перевезення живих кімнатних тварин у пасажирському салоні повітряного судна не повинен перевищувати 50 х 40 х 20 см (115 см раніше). У багажному відділенні - до 23 кг з кліткою, параметри до 310 см у сумі трьох вимірів.

Вартість перевезення тварини в салоні становитиме EUR40 у разі купівлі на сайті авіакомпанії та EUR50 у разі купівлі в аеропорту. Вартість перевезення в багажному відділенні - EUR80 у разі купівлі на сайті та EUR100 у разі купівлі в аеропорту.

Крім того, SkyUp повідомляє про обмеження можливості зміни дати вильоту в особистому кабінеті. Цією опцією, як і раніше, можна скористатися безкоштовно у рамках тарифу Economy Flex і за EUR50 - у рамках Economy Standard не менше ніж за 12 годин до вильоту, проте вже не на всіх рейсах - окрім Зальцбурга (Австрія) та Коломбо (Шрі-Ланка).

ТОВ "Авіакомпанія "Скайап" зареєстровано в Києві в червні 2016 року. Засновником є ТОВ "ACS-Україна" Тетяни та Юрія Альб, яким також належить туроператор JoinUp!

Згідно з даними Єдиного держреєстру юридичних і фізичних осіб-підприємців, кінцевими бенефіціарами "Скайап" є Олександр (50%) та Юрій (50%) Альби.

Флот авіакомпанії нараховує десять літаків: два Boeing 737-900 ER, шість Boeing 737-800 і два Boeing 737-700.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ранній кінець опалювального сезону заощадить до 500 млн куб. м газу

Пропозиція про реструктуризацію євробондів України, ймовірно, міститиме норму про часткове списання боргу

Найбільший виробник соняшникової олії Молдови зупинив два заводи й вимагає відновлення імпорту українського соняшнику

Латвійська airBaltic через три-шість місяців після відновлення польотів може розмістити в Києві п’ять власних літаків

ВВП України зріс у 2023 році на 5,3% - Держстат

Торгівля має бути взаємовигідною для сільгоспвиробників у Польщі та Україні - заява Шмигаля і Туска

"Запоріжкокс" продовжує капремонт коксової батареї №2 з інвестиціями в 60 млн грн, вкладення в оновлення за 2 роки перевищують 276 млн грн - СЕО

Шмигаль за результатами українсько-польських урядових консультацій: Розуміємо, як будемо рухатися

Прямі збитки українських ритейлерів через війну сягають майже $2,5 млрд - дослідження

"Укрнафта" планує завершити ребрендинг АЗК Glusco у квітні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА