20:18 15.01.2020

Deutsche Bahn вивчає питання стратегічного альянсу з УЗ

1 хв читати
Deutsche Bahn вивчає питання стратегічного альянсу з УЗ

Представники залізничного концерну Deutsche Bahn (Німеччина) спільно з урядом України й АТ "Укрзалізниця" опрацьовують питання стратегічного партнерства, повідомляє агентство транспортних новин ЦТС з посиланням на заступника директора Берлінського центру вивчення Східної Європи, екс-депутата бундестагу Дмитра Стратієвського.

За його інформацією, представники німецького концерну планують відвідати Київ найближчими днями. "Альянс із Deutsche Bahn - це цікаво для України, насамперед технологіями та інвестиціями в оновлення інфраструктури. Безсумнівно, лідерам німецького ринку є чим поділитися з українськими колегами. До цього процесу планують долучитися Deutsche Bank і E.ON", - заявив Стратієвський.

Як повідомлялося, раніше "Укрзалізниця" спільно з Міністерством інфраструктури України підписали меморандум із концерном General Electric Transportation (США) про придбання ще 40 локомотивів виробництва американської компанії.

На думку правління "Укрзалізниці", щорічні інвестиції в утримання залізничної інфраструктури та подальший її розвиток мають становити близько 108 млрд грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА