17:06 20.01.2020

Коболєв і наглядова рада "Нафтогазу" обговорюють можливість продовження контракту

2 хв читати
Коболєв і наглядова рада "Нафтогазу" обговорюють можливість продовження контракту

Голова правління НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв і наглядова рада компанії обговорюють можливість та умови продовження контракту, який закінчується наприкінці березня 2020 року.

"Із наглядовою радою у мене наразі відбувається дискусія про те у який спосіб, на яких умовах цей контракт може бути продовжено", - повідомив Коболєв в ефірі телеканалу "Україна 24".

Як повідомлялося, 20 березня 2019 року Кабінет Міністрів, який очолював на той час Володимир Гройсман, із 23 березня 2019 року до 22 березня 2020 року продовжив контракт із головою правління "Нафтогазу" Коболєвим.

Перед цим, 6 березня, Кабмін вніс зміни до статуту НАК "Нафтогаз України", наділивши збори акціонерів повноваженнями на обрання і звільнення голови та членів правління без подання наглядової ради. Згідно з постановою №226 від 6 березня 2019 року, відповідні зміни внесено у положення про збори акціонерів і правління нової редакції статуту.

Окружний адмінсуд Києва 14 травня 2019 року на забезпечення позову Федерації роботодавців нафтогазової галузі призупинив дію частини постанови №226 про виключну компетенцію зборів акціонерів "Нафтогазу" в частині призначення/тимчасового призначення, звільнення та відсторонення членів і голови правління компанії. На початку липня Шостий апеляційний суд залишив без змін рішення суду попередньої інстанції в частині забезпечувальних заходів. Кабмін, у свою чергу, звернувся зі скаргою до Касаційного адміністративного суду в складі Верховного Суду.

"Нафтогаз України" об'єднує найбільші нафтогазовидобувні підприємства країни. Є монополістом із транзиту і зберігання природного газу в підземних сховищах, а також із транспортування нафти трубопровідним транспортом територією України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

НКЦПФР попередила ринок про ризик втрати ліцензій біржами ПФТС і УБ і запропонувала розглянути опцію створення нової біржі

НБУ відмовився в базовому сценарії від допущень щодо тривалості війни та повернув альтернативний сценарій

Майже три чверті роботодавців відчувають дефіцит кадрів і мають намір підвищити зарплату у 2024 р. - опитування ЄБА

Заступниця голови ОП Мудра: Конфісковані активи РФ необхідно спрямувати на відновлення і захист енергетики

Порт "Чорноморськ" відновив відвантаження агропродукції на експорт

"Київтеплоенерго" у 2024 р. планує замінити 55 км аварійних теплових мереж - заступник голови КМДА

НБУ анонсував низку кроків валютної лібералізації найближчими тижнями

У призначенні пенсії українцям, які працювали за кордоном, зараховуватимуть отриманий там страховий стаж - Мінсоцполітики

НБУ поліпшив прогноз інфляції на 2024 р. з 8,6% до 8,2% і несуттєво погіршив його на 2025 р.

НБУ знизив облікову ставку трохи більше за очікування - до 13,5% і її оцінку на кінець року - до 13%

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА