10:22 29.01.2020

Зеркаль стала радником голови правління "Нафтогазу України"

1 хв читати
Зеркаль стала радником голови правління "Нафтогазу України"

Екс-заступника міністра закордонних справ України з питань європейської інтеграції Олену Зеркаль призначено радником голови правління НАК "Нафтогаз України", повідомляє прес-служба НАК.

"У "Нафтогазі" до сфери її діяльності входитимуть міжнародні відносини, а також підтримка позиції компанії в міжнародних судових і арбітражних процесах, зокрема щодо захоплених Росією активів групи "Нафтогаз" в АР Крим", - йдеться в повідомленні.

Зеркаль було призначено на посаду заступника міністра закордонних справ України з питань європейської інтеграції 21 серпня 2014 року. Вона також є агентом України у справі "Україна проти РФ", яку розглядають у Міжнародному суді ООН (Гаага).

Має 25-річний досвід роботи юристом у приватному і державному секторі (Міністерстві закордонних справ України та Міністерстві юстиції України). Вона є автором української методології адаптації законодавства до стандартів ЄС, виконала низку наукових робіт з питань порівняльного аналізу українського законодавства.

Протягом двох років Зеркаь була залучена до роботи української команди в переговорах про продовження транзиту російського газу до Європи після 2019 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА