14:49 29.01.2020

Кабмін погодив звільнення голови "Укрзалізниці" Кравцова, буде оголошено новий конкурс - Гончарук

1 хв читати
Кабмін погодив звільнення голови "Укрзалізниці" Кравцова, буде оголошено новий конкурс - Гончарук

Кабінет Міністрів України погодив звільнення голови "Укрзалізниці" Євгена Кравцова.

"Ми сьогодні погодили звільнення керівника "Укрзалізниці". Це важливий крок для перезавантаження такої великої державної компанії", - заявив прем'єр-міністр Олексій Гончарук на брифінгу за підсумками засідання Кабміну в Києві в середу.

При цьому він не уточнив, чи переведено Кравцова на роботу до Мінінфраструктури, водночас повідомивши, що буде оголошено новий конкурс.

Раніше з'явилася інформація про те, що наглядова рада АТ "Укрзалізниця" погодила звільнення голови компанії Кравцова з посади.

Як повідомило агентству "Інтерфакс-Україна" джерело, близьке до керуючого органу, наглядова рада "Укрзалізниці" розглядала два варіанти вирішення: переведення на роботу до Мінінфраструктури (за заявою Кравцова) і розірвання контракту з ініціативи наглядової ради.

Міністр інфраструктури Владислав Криклій 27 січня заявив, що наглядова рада компанії розгляне питання звільнення Кравцова "найближчим часом", провівши серію засідань із цього питання.

Водночас Криклій повідомив, що йому поки що не відомі охочі обійняти посаду голови "Укрзалізниці". "Кандидати на цю посаду поки що не відомі", - сказав він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА