09:45 12.02.2020

Порушений через коронавірус процес виробництва в Китаї відновлюється - влада

1 хв читати
Порушений через коронавірус процес виробництва в Китаї відновлюється - влада

Процес нормального виробництва товарів, необхідних для життєзабезпечення Китаю та його населення, порушений через поширення коронавірусу, поступово відновлюється, заявив начальник секретаріату Держкомітету КНР розвитку і реформ Цун Лян.

Він зазначив на брифінгу, що станом на 10 лютого у 22 ключових провінціях країни на 76% відновлено виробництво медичних масок, на 77% - захисних костюмів для медпрацівників.

Робота підприємств із переробки зерна відновилася на 94,6%, коефіцієнт відновлення видобутку вугілля досяг 57,8%, в країні в достатній кількості виробляється електроенергії, природного газу і нафтопродуктів, авіаційний, залізничний і водний транспорт функціонують нормально.

Чиновник наголосив на тому, що необхідно насамперед "повною мірою відновити реалізацію життєво важливих державних проектів", у той час як відновлення роботи на другорядних підприємствах відповідно до конкретних умов на місцях може бути відкладено.

Це саме стосується підприємств у тих районах країни, в яких як і раніше спостерігається високий рівень поширення коронавірусу.

Цун Лян наголосив, що неприпустимо за відновлення роботи використовувати методи примусу та грубого адміністрування.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА