20:26 18.02.2020

Україна навесні виставить готель "Дніпро" в Києві на аукціон за $10 млн

1 хв читати
Україна навесні виставить готель "Дніпро" в Києві на аукціон за $10 млн

Фонд державного майна України навесні цього року виставить на аукціон готель "Дніпро" в центрі Києва за стартовою ціною $10 млн, йдеться у повідомленні відомства у вівторок.

"Для того, аби його фінальна вартість зросла в рази - нещодавно призначено нового директора - Еліну Сапожкову", - зазначає Фонд.

На думку Сапожкової, яка раніше мала досвід відкриття, розвитку та управління готелями міжнародних мереж Rezidor Hotel Group, IHG, Hilton Hotels & Resorts, Hyatt, основною цінністю готелю "Дніпро" є його центральне розташування на Європейській площі та краєвиди з номерів.

ФДМ уточнює, що загалом у відомстві 23 об'єкти великої приватизації, із яких завершити процедури приватизації цього року планується за п'ятьма.

Як повідомлялося, президент Володимир Зеленський раніше схвалив передачу готелю "Дніпро" від Державного управління справами Фонду держмайна для приватизації.

Виручка чотиризіркового готелю "Дніпро" у 2018 році зросла на 11,1% - до 58,69 млн грн, а чистий прибуток - на 13,8%, до 0,13 млн грн. У 13-поверховому готелі 186 номерів, по два ресторани та бари, чотири банкетні зали та два конференц-зали.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА