17:47 19.02.2020

Франція має намір інвестувати в Луганську область понад EUR100 млн

1 хв читати
Франція має намір інвестувати в Луганську область понад EUR100 млн

Голова Луганської обласної державної адміністрації Сергій Гайдай і посол Франції в Україні Етьєн де Понсен під час зустрічі в Києві обговорили можливості фінансування будівництва залізничного сполучення в Луганській області.

"Зустріч із надзвичайним і повноважним послом Франції в Україні мала хороші результати для нашої області. Ми вирішили декілька питань, фінансування яких візьмуть на себе наші французькі партнери. Орієнтовна сума інвестицій становитиме понад EUR100 млн", - наводить слова Гайдая прес-служба Луганської обласної державної адміністрації в середу.

Зазначається, що кошти підуть на будівництво залізничного сполучення, яке приєднає гілку "Лантратівка - Кіндрашівська-Нова" до всеукраїнської мережі.

Крім того, на зустрічі сторони домовилися про електрифікацію залізничного сполучення області та реалізацію проекту очищення системи водопостачання.

"Діалог із головою Луганської обласної державної адміністрації Сергієм Гайдаєм щодо пріоритетів економічного розвитку регіону був дуже конструктивним", - додав Етьєн де Понсен.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА