14:33 24.02.2020

Авіакомпанія "МАУ" планує посилити додаткові заходи безпеки на рейсах до/з Італії через коронавірус

1 хв читати
Авіакомпанія "МАУ" планує посилити додаткові заходи безпеки на рейсах до/з Італії через коронавірус

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" ("МАУ") планує розширити дію додаткових заходів безпеки на борту, які раніше було введено на низці східних напрямків, на рейси до/з Риму, Мілану та Венеції у зв'язку з інформацією про активне розповсюдження коронавірусу, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі авіакомпанії.

"Наразі документів, які регламентують додаткові заходи, від держорганів немає, але ми в авіакомпанії плануємо розширити додаткові заходи безпеки на борту, які раніше введено на низці східних напрямків, на рейси до/з Риму, Мілану та Венеції", - зазначили в прес-службі.

Водночас у "МАУ" не планують обмежувати польотну програму в Італію, а також станом на понеділок 24 січня не бачать падіння попиту з боку українських пасажирів на квитки до Італії.

Як повідомлялося, українські прикордонники здійснюють посилене візуальне спостереження за пасажирами, які прибувають в Україну з Італії, інформацію про ситуацію в цій країні у зв'язку з поширенням коронавірусу доведено до відома всіх підрозділів.

В Італії підтверджено понад 200 випадків зараження коронавірусом, четверо пацієнтів померли.

За даними італійських ЗМІ, влада Італії готова вжити надзвичайних заходів у зв'язку зі спалахом уханьського коронавірусу Covid-19 на півночі країни.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА