20:18 03.03.2020

"Нафтогаз" планує наростити частку групи у постачаннях газу населенню

2 хв читати
"Нафтогаз" планує наростити частку групи у постачаннях газу населенню

НАК "Нафтогаз України" оголосила про старт інформаційно-рекламної кампанії, яка є частиною підготовки до продовження газової реформи та розширення присутності групи на роздрібному ринку газу.

У прес-службі НАК нагадують, що 30 квітня 2020 року завершиться дія режиму спеціальних зобов'язань із продажу газу населенню і буде усунено обмеження для побутових споживачів (населення) щодо зміни постачальника природного газу.

"Наразі частка групи "Нафтогазу" в сегменті постачання газу побутовим споживачам становить приблизно 2%. При цьому "Нафтогаз" багато років забезпечує наявність обсягів газу, необхідних для потреб усіх побутових споживачів, які користуються газом в Україні, хоч і не постачає газ безпосередньо більшості з них", - зазначають у компанії.

Готуючись до вільної конкуренції на споживчому ринку, "Нафтогаз" впроваджує пілотні проекти з управління клієнтським досвідом і підвищення якості обслуговування побутових споживачів. Компанія розробляє нові продукти для населення, а також малого та середнього бізнесу. У січні цього року група запустила нову онлайн платформу для обслуговування клієнтів gas.ua. Крім того, "Нафтогаз" співпрацює з регулятором ринку щодо спрощення процедури зміни постачальника газу для побутових споживачів.

Компанія має намір скласти конкуренцію на ринку роздрібних постачань газу для населення приватним компаніям (газзбутам), які належать операторам розподільних мереж (облгазам).

"За останні шість років група "Нафтогаз" заробила в ділових та дипломатичних колах репутацію надійного та прозорого контрагента, вартість запозичень для компанії постійно зменшується. Менеджмент "Нафтогазу" ставить за мету досягнути такого самого рівня позитивного сприйняття групи на рівні побутових споживачів", - резюмують у НАК.

"Нафтогаз України" об'єднує найбільші нафтогазовидобувні підприємства країни. Група є монополістом зі зберігання природного газу в підземних сховищах і транспортування нафти трубопровідним транспортом територією країни.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА