17:48 04.03.2020

"Київміськбуд" відновив будівельні роботи ще на двох ЖК "Укрбуду"

2 хв читати
"Київміськбуд" відновив будівельні роботи ще на двох ЖК "Укрбуду"

ПрАТ "Холдингова компанія "Київміськбуд" узяла на баланс і відновила будівництво житлових комплексів "Харківський" і "Сонячна рів'єра", повідомив президент компанії Ігор Кушнір.

"Ще два об'єкти "Укрбуду" прийняв "Київміськбуд"! Це "Харківський" і "Сонячна рів'єра". На сьогодні на них уже повністю відновилися будівельні роботи", - написав він у Facebook у вівторок.

За його словами, на цих об'єктах необхідно завершити фасадні роботи, комунікації та благоустрій.

За словами Кушніра, в черзі на прийом найближчим часом перебувають іще шість об'єктів "Укрбуду".

Раніше "Київміськбуд" відновив будівництво та відкрив продаж у житлових комплексах "Пектораль" і "Новомостицька".

Як повідомлялося, "Київміськбуд" до кінця січня 2020 року планував здати такі об'єкти, як ЖК "Харківський", "Новомостицька", "Пектораль", "Сонячна рів'єра" і "Гармонія".

При цьому Кушнір уточнював, що процес передання всіх об'єктів "Укрбуду" триватиме від трьох до шести місяців залежно від кожного окремого ЖК. Терміни та порядок здачі об'єктів буде змінено.

ХК "Київміськбуд" створена на базі майна державної комунальної будівельної корпорації "Київміськбуд" у 1994 році шляхом об'єднання в її статутному капіталі контрольних пакетів акцій 28 підприємств та інших активів. До складу ХК входять 40 АТ, у яких компанія володіє акціями, шість дочірніх підприємств і 51 підприємство на правах асоційованого члена.

Раніше з посиланням на Кушніра повідомлялося, що у 2018 році забудовник планував збільшити обсяг введення в експлуатацію житла на 50% порівняно з 2017 роком - до 450 тис. кв. м (у 2017 році здано понад 300 тис. кв. м).

Основним акціонером ПрАТ "ХК "Київміськбуд", згідно з даними НКЦПФР, на 16 грудня 2019 року була Київська міська рада (80%).

Зареєстрований капітал ПрАТ "ХК "Київміськбуд" становить 16,535 млн грн.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА