15:30 11.03.2020

SkyUp змінив польотну програму до Італії та Ізраїлю через коронавірус

2 хв читати
SkyUp змінив польотну програму до Італії та Ізраїлю через коронавірус

Українська авіакомпанія SkyUp (Київ) змінила польотну програму до Італії та Ізраїлю у зв'язку з поширенням епідемії коронавірусу, повідомила прес-служба компанії.

"У зв'язку з поширенням епідемії коронавірусу, а також посиленням заходів щодо її обмеження різними країнами, зокрема Італією та Ізраїлем, авіакомпанія SkyUp Airlines скорочує польотну програму до цих країн", - йдеться в повідомленні.

За деякими напрямками старт польотної програми переноситься на початок літа, за деякими напрямками буде скорочено кількість рейсів.

Згідно з повідомленням авіакомпанії, за маршрутом Львів - Тель-Авів буде скасовано рейси з вильотом 19, 26, 30 березня, 2, 6, 13 квітня. Буде також скасовано рейси за маршрутом Запоріжжя - Тель-Авів із вильотом 15, 22,29 березня, 5, 12 квітня.

Окрім того, повністю скасовується польотна програма за маршрутом Харків - Тель-Авів, початок якої було заплановано на 29 березня.

Водночас SkyUp перенесла початок польотів із Києва до Рима, Бергамо, Болоньї та Пізи - на 1 червня 2020 року; з Києва до Барі - на 1 травня; зі Львова до Рима і Бергамо - на 1 червня.

Час виконання рейсів до Неаполя продовжиться без змін.

Старт польотів до Ріміні та Ламеції Терме, запланований на 30 травня, а також до Катанії (початок 26 травня) поки що залишається без змін.

В авіакомпанії також зазначили, що квитки на скасовані рейси можна буде безкоштовно обміняти на інші дати або отримати повне відшкодування вартості.

У разі скасування рейсу авіакомпанія надасть безоплатну зміну дати або повне відшкодування вартості квитка. Якщо пасажир хоче з особистих міркувань скасувати подорож до Ізраїлю, SkyUp надасть безоплатну зміну дати.

Пасажирам, які придбали квитки на рейси Харків - Тель-Авів - Харків, буде запропоновано безоплатну зміну місця вильоту/прильоту у Запоріжжі замість Харкова або повне відшкодування вартості квитка.

Раніше, з вечора 12 березня, Ізраїль ввів обмеження для іноземців, які прибувають до країни. В'їзд буде дозволено лише тим, хто підтвердить можливість забезпечити 14-денний домашній карантин.

Італія з 10 березня через різкий спалах захворюваності на коронавірус ввела заборону на публічні збори, скасувала спортивні заходи, заборонила пересуватися всередині країни без поважних причин.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна розраховує на розблокування допомоги США на 2024 рік - Шмигаль

ЄС виділить Україні ще EUR1,5 млрд перехідного фінансування Ukraine Facility наступного тижня

Ferrexpo завершило 2023 рік із чистим збитком $84,8 млн

Україна експортувала українським морським коридором 40 млн т вантажів, скоротивши їх обробку в Дунайських портах на 16% у 1 кв.

Шмигаль обговорив з президентом Світового банку ситуацію в енергетичному секторі України

"Кернел" повідомив про значне погіршення діяльності через ракетні атаки РФ

Енергосистема України втратила 8 ГВт потужності через нещодавні російські обстріли - прем'єр

"Луцьк Фудз" у 2023р. наростив чистий прибуток на 8,5% до 46 млн грн

Асоціації виробників будматеріалів працюють над відповідністю своєї продукції для оборони стандартам НАТО - президент ВСВБ

Нафта знижується на даних про запаси у США, Brent біля $89,3 за барель

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА