11:31 12.03.2020

"Нафтогаз" пропонує працювати віддалено співробітникам з малолітніми дітьми

2 хв читати
"Нафтогаз" пропонує працювати віддалено співробітникам з малолітніми дітьми

НАК "Нафтогаз України" пропонує не задіяним у безперервному виробничому процесі співробітникам компанії, у яких є малолітні діти, працювати віддалено, повідомив голова правління Андрій Коболєв.

"Що робити співробітникам, якщо вашу школу чи садочок закрили на карантин, а малолітню дитину немає з ким залишити? Ми в "Нафтогазі" вирішили, що у таких випадках, за погодження з вашим безпосереднім керівником та якщо ви не задіяні у безперервному виробничому процесі, ви маєте право працювати віддалено. Ваше робоче місце буде визначене вдома до завершення карантину або зміни обставин", - написав він на своїй сторінці у соцмережі Faceboook у середу ввечері.

Він також зазначив, що в четвер департамент управління персоналом і соціальної політики надасть детальні рекомендації оформлення такого робочого процесу. Коболєв також анонсував надання правлінням "Нафтогазу" інструкції керівникам усіх підприємств групи щодо ухвалення відповідних рішень, згідно з якими співробітники, що мають таку необхідність, починаючи з четверга, зможуть працювати віддалено.

"Колеги з департаменту безпеки зроблять необхідні кроки, щоб мінімізувати ризики при віддаленій роботі співробітників. Просимо колег, яким необхідна така можливість, повідомити про це свого керівника (електронною поштою або телефоном) і чекати на подальші інструкції. Компанія також готує інші рекомендації та рішення про порядок роботи у зв’язку з ризиками поширення коронавірусу", - написав голова НАК.

Як повідомлялося, в середу, 11 березня, уряд ухвалив рішення про введення з 12 березня тритижневого карантину для всіх навчальних закладів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА