12:58 16.03.2020

"МАУ" оцінює збитки від припинення авіасполучення в 35% очікуваних доходів за I кв.-2020

1 хв читати
"МАУ" оцінює збитки від припинення авіасполучення в 35% очікуваних доходів за I кв.-2020

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" ("МАУ", Київ) оцінює збитки від припинення авіасполучення між країнами, введеного з метою мінімізувати поширення пандемії коронавірусу COVID-19, у 35% очікуваних доходів авіакомпанії за перший квартал цього року.

"Попередньо оцінили збитки - мінус 35% очікуваних доходів за квартал порівняно з бюджетом. Сьогодні - останній день перед зупинкою польотів, тому наразі пріоритетне завдання - це робота з пасажирами", - повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі "МАУ".

В авіакомпанії наголосили, що наразі всі зусилля "МАУ" зосереджені на тому, щоб забезпечити пасажироперевезення в умовах підвищеного попиту.

"Авіакомпанія зайнята роботою з пасажирами, всі інші дії та плани відкладено", - зазначили у "МАУ".

Як повідомлялося, станом на 16 березня у світі налічується 168 тис. 768 осіб, інфікованих коронавірусом COVID-19, кількість жертв інфекції досягла 6,510 тис., одужали понад 76,8 тис. осіб.

О 00:00 16 березня Україна тимчасово закрила майже сотню пунктів пропуску та тимчасово заборонила в'їзд в Україну для іноземців та осіб без громадянства.

Обмеження пропускних операцій на державному кордоні України вводяться відповідно до рішень РНБО та уряду, ухвалених через пандемію вірусу COVID-19.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА