17:00 16.03.2020

"Укрзалізниця" фіксує суттєве падіння продажу квитків, за п'ять днів пасажири повернули 303 тис. проїзних документів на 86,6 млн грн

1 хв читати
"Укрзалізниця" фіксує суттєве падіння продажу квитків, за п'ять днів пасажири повернули 303 тис. проїзних документів на 86,6 млн грн

АТ "Укрзалізниця" (УЗ, Київ) наголошує на суттєвому падінні продажу залізничних квитків на тлі збільшення випадків повернення проїзних документів, зокрема на нескасовані поїзди в зв'язку з карантином.

Як повідомила прес-служба УЗ у понеділок, з 11 до 15 березня пасажири повернули 303 тис. квитків на загальну суму майже 86,6 млн грн.

"Для повернення коштів за невикористані квитки, придбані в касах, потрібно звернутися у будь-яку залізничну касу. Пасажиру одразу повертають кошти, окрім випадків, коли відсутня достатня кількість готівки. У такому разі гаситься квиток і пасажир може звернутися за своїми коштами у будь-який зручний день упродовж 6-ти місяців. При цьому кошти повертаються протягом 3-5 днів з моменту звернення пасажира", - йдеться в повідомленні.

"Укрзалізниця" зазначає, що вживає всіх заходів для забезпечення кас необхідною кількістю готівки. Квитки, куплені через інтернет, повертаються також через онлайн-сервіси. Кошти зараховуються на карту протягом 30 календарних днів.

Пасажирам, поїзди яких було скасовано через введення карантину, УЗ зобов'язується компенсувати 100% вартості проїзного документа. На міжнародні потяги, яким обмежено маршрут, повну вартість квитка можна повернути в разі, якщо була скасована зупинка, до якої пасажир мав квиток.

У всіх інших випадках повернення проїзних документів здійснюється на загальних підставах відповідно до "Правил перевезення пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА