11:54 17.03.2020

Multiplex просить президента передбачити безвідсоткові кредити бізнесу для виплати зарплат співробітникам

1 хв читати
Multiplex просить президента передбачити безвідсоткові кредити бізнесу для виплати зарплат співробітникам

СЕО мережі кінотеатрів Multiplex Роман Романчук звернувся до президента України Володимира Зеленського з проханням організувати видачу безвідсоткових кредитів підприємствам терміном на шість місяців для забезпечення фонду заробітної плати.

"В Україні найбільш уразливим для бізнесу виявилося забезпечення фонду заробітної плати. Водночас співробітникам, які пішли у відпустку за свій рахунок і які були звільнені, необхідно забезпечувати власне існування й утримувати свої сім'ї. Вихід - це надання державою бізнесу безвідсоткового кредиту на шість місяців під цільове використання - забезпечення фонду заробітної плати. Це дасть змогу бізнесу зберегти робочі місця для своїх співробітників", - сказав у відеозверненні до президента Романчук.

Як зазначено в офіційному листі Multiplex, в індустрії кінотеатрів в Україні під загрозою скорочення перебувають понад 2,5 тис. осіб, а фінансові збитки сектора за один місяць сягнуть близько 80 млн грн ($3 млн).

Для тих підприємств, які не зможуть забезпечити повернення грошових коштів протягом півроку, може впроваджуватися процентна ставка.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА